Lehle Little Lehle III

Varenr: 1125616
Lehle Little Lehle III Lehle Little Lehle III Lehle Little Lehle III Lehle Little Lehle III Lehle Little Lehle III Lehle Little Lehle III
1 903,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
07.06.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

• True bypass Effects Looper og AB Switch
• Hum-Free and Noiseless Switching
• Tre forskjellige driftsmodus: Låsing, øyeblikkelig eller blandet modus
• Mono og stereofunksjonalitet
• Aktiv POP Undertrykkelseskrets

Little Lehle III - Universal Lehle Switching and Looping Tool.


Little Lehle III lar deg fjerne effekter pedaler fra signalveien din ved pressen til en Button. 


Et signal kan plukkes av når som helst i signalkjeden, for eksempel slik at du kan bytte til en instrumenttuner. Den lille Lehle III kan også brukes til å veksle mellom to instrumenter med en forsterker eller, omvendt, mellom to forsterkere med ett instrument. Ekstremt forskjellige lydkilder er ikke noe problem. Signaler fra pickups, mikrofoner og tastaturlinjeutstyr er rutet tapsfri for en målforsterker eller opptaker. Alle jack-stikkontakter er stereo, slik at du også kan omdirigere balanserte signaler.


Med utgivelsen av Little Lehle III kan du nå kombinere mono- og stereosignaler. Dette vil tillate deg å integrere en effektpedal med en monoinngang og stereo -utgang i signalveien til den lille Lehle III uten begrensninger. Lehle-Switch fungerer med en mikrokontroller og en intelligent sann bypass-relékrets med en aktiv POP-undertrykkelsesfunksjon, og lar dermed den lille Lehle III bytte enda raskere enn mekaniske brytere, støyfri og uten slitasje.

<

<

<

<

Den lettvirkende soppformede knappen som er karakteristisk for Lehle-produkter er montert i dekselet slik at fottrykket ditt overføres indirekte via en fjær. Dermed blir ikke kretskortet utsatt for mekaniske belastninger, noe - Så si 'farvel' til HUM når du bytter mellom to forsterkere, og velger effektløkker - det kan bare skje lenger.


Ny for Little Lehle III er de tre driftsmodusene, og lager Bryteren fungerer som enten en låsende eller øyeblikkelig bryter, noe som gir korte eller rytmiske stammedeffekter. Den tredje modusen kombinerer en blanding av driftsmodus en og to: en kort hit engasjerer låsefunksjonen og en lang hit er øyeblikkelig.


Tenk på det kreative potensialet. Vi tar vare på signalet ditt slik at du kan ta vare på musikken.