Lehle Mono Volume 90

Varenr: 1113393
Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90 Lehle Mono Volume 90
3 059,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Lehle Mono Volume 90 er en volumpedal utstyrt med en presis magnetisk sensor slik at den kan fungere nesten slitasje. Denne sensoren bruker Hall -effekten, oppkalt etter Edwin Hall, for å måle styrken til magnetiske felt. I Lehle Mono Volume 90 er hallsensoren, som er laget i Tyskland, nøyaktig kalibrert til den innebygde magneten og kontrollområdet for pedalen. Pedalen beveger seg bare magneten, avstanden måles av Hall -sensoren som kontrollerer en VCA.


En premium blackmer® VCA (= spenningskontrollert forsterker) fra USA erstatter det mekaniske potensiometeret. Prinsippet for den spenningskontrollerte forsterkeren er basert på det faktum at forsterkning kan varieres av styrespenningen som kommer fra hallsensoren. Denne teknikken gjør det mulig å betjene mer presist enn konvensjonelle mekaniske potensiometre eller optiske sensorer som brukes av standardvolumpedalene. I tillegg elimineres den potensiometer-typiske støyen og den kompliserte justeringen.
Over hele kontrollområdet overfører Lehle Mono Volume 90 hele lydspekteret til det tilkoblede instrumentet. Inngangs- og utgangsimpedansen forblir alltid den samme, og sikrer at det ikke vil være noen demping av høyere frekvenser som med potensiometre.


Internt blir inngangsspenningen som kommer fra strømforsyningskontakten til pedalen utbedret , deretter filtrert, stabilisert og doblet til 18V, og oppnådde dermed et totalt dynamisk område på 110 dB.


Volumkontrollen til Lehle Mono Volume 90 varierer fra -92 dB til 0 dB - så fra fra et tilnærmet dempet nivå til samme volum. Ved å bruke Min-kontrollen kan minimumsvolumet til Lehle Mono Volume 90 settes innenfor et område fra Mute 0% til 90% (-10 dB). Videre kan en forsterkning opp til +12 dB-boost justeres i tillegg via forsterkningskontrollen.


LEHLE MONO VOLUME 90 kjører mekanisk ekstremt glatt og jevn, da den er utstyrt med lavfriksjonslager av en polymer med høy ytelse, og det er ingen mekanisk overføring av pedalen til andre komponenter. Ved hjelp av en justeringsskrue kan mobiliteten til pedalen endres veldig presist.
I tillegg har Lehle Mono Volume 90 en bufret direkte ut som kan levere en tuner, DAW eller en andre forsterker uten å påvirke lyden.

In- og utgangskontakter på siden av pedalen gjør Lehle Mono Volume 90 til et ideelt apparat for pedalstålspillere- uten hindring kan pedalen plasseres på det vanlige stedet på pedalstålstativet .