Korg Minikorg 700-FS Analog Synth *

Limited Edition *Kunderetur

Varenr: 1195029
17 901,-Kampanjepris
21 795,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kundereturer er varer som har kommet i retur fra en annen kunde. Varen har vært åpnet og testet i opp til 14 dager. Små bruksmerker kan forekomme. Har varen skader eller mangler står dette beskrevet i produktteksten. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder.

OBS: Kunderetur i original emballasje. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder. Varen har vært åpnet, Små bruksmerker kan forekomme.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt

 

Minikorg 700 var Korgs første masseproduserte monofoniske synthesizer som ble utgitt i 1973 i en tid da formen for synthesizere som musikkinstrumenter ikke hadde blitt fullt ut etablert. Etter mye eksperimentering kom Minikorg 700 og brakte synthesizers verden til en bred gruppe brukere ved å tilby enkle operasjoner som kunne gi ekstreme endringer i lyd, og ble forkjempet av en sterk base av beundrende musikere.

Minikorg 700FS er en autentisk vekkelse av Minikorg 700 -tallet, (en forbedret versjon av Minikorg 700) som ble utgitt året etter. Den reviderte Minikorg 700FS tilbyr ekstra funksjonalitet som en arpeggiator, Spring Reverb og Aftertouch. Minikorg 700FS er en fullstendig realisert analog synthesizer som ble utviklet i forbindelse med den originale designeren, Fumio Mieda.

Hvorfor gjenopplive Minikorg 700 nå?

den virkelige skjønnheten og awesomeness of Lydene produsert av Minikorg 700 kunne ikke realiseres gjennom analog modelleringsteknologi som bruker beregningsintegrerte kretsløp som DSP -er og andre enheter for å modellere analoge kretsløp. Og selv om Korg fortsetter å produsere analoge synthesizere som prologen, minilogen og mange andre, erkjenner vi at disse instrumentene skylder deres eksistens til Minikorg 700.

mens teoretisk vet hvordan det er viktig når du designer analog krets,, Dyp erfaring er også nødvendig for å forstå hva resultatene faktisk vil være når kretsløpet er fullført. Ti år har gått siden Monotron, et neste generasjons analoge produkt fra 2010 ble utviklet av unge Korg-ingeniører og analoge entusiaster. Det tok litt tid før disse ingeniørens fulle visjon ble utforsket og levert, men til slutt har vi endelig kommet - i starten.

Vårt ønske er at kundene skal oppleve skjønnheten og awesomeness i autentisk Analog lyd gjennom Minikorg 700F -er designet av Korg Analog Engineers under tilsyn av Fumio Mieda, som designet de originale kretsløpene, og sikret at elementene som går utover kretsskjemaene ville være trofast representert.

vakre synth -ledninger , tykk bass - og mer

Mens Minikorg 700 var Korgs første synthesizer, produserte den også noen av de feteste og mest tette lydene av alle våre synthesizere. Minikorg 700FS, har oscillatorer med en gjennomtrengende lyd og en autentisk rekreasjon av Traveller -kontrolleren, en av nøkkelfunksjonene i Minikorg 700.

Volca -tastene og Volca Bass Bruk filterkretsen fra Minikorg 700 , fordi de klare og gjennomtrengende egenskapene til dette filteret var en perfekt match for produkter som spesialiserer seg på bly- og basssynthlyder med en sterk tilstedeværelse. Minikorg 700 -lyden sitter lett i dagens musikk, & nbsp; Spesielt med bly- og bassynth -lyder.

Mulighetene som et undertastatur

Minikorg 700 ble til som et undertastatur som spillerne ville sette på toppen av organene sine (ofte brukt i 1970 -tallet) for å forsterke organets lydpalett. I dag fungerer den vakre blygynth -lyden fra Minikorg 700FS & NBSP; Rad, slik at spillere som setter instrumentet på toppen av orgelet, vil finne dem enkle å få tilgang til. Selv i dag er denne utformingen intuitiv og lett å forstå, med et unikt utseende som ingen andre instrument tilbyr.

funksjonalitet vi & nbsp; I tillegg til den originale

Da Minikorg 700 opprinnelig ble utgitt, var elektroniske komponenter større i størrelse, og begrenset funksjonaliteten på grunn av den lille plassen inne. Takket være endringer i teknologi har vi nå mer plass til å legge til en vårklang -effekt samt en joystick for tonehøydebøyning og modulasjon. Den nye versjonen har også AfterTouch for ekstra uttrykksevne, samt viktige funksjoner en ARPeggiator, USB -port, MIDI i kontakten og en CV/Gate i Jack.

Vi har også lagt til en minneprogramknapp, så så Det er ikke behov for spillere å skrive ned posisjonene til knottene og spakene for å gjenskape favorittlyder.

Traveller -kontroller

Det mest karakteristiske trekket til Minikorg 700, Traveller Controller besto av to glidebrytere som ligger under tastaturet. Med disse kontrollene kunne spillerne justere avskjæringsfrekvensen, med den øvre spaken som kontrollerer lavpassfilteret og den nedre spaken som kontrollerer høypassfilteret. Dette ga spillerne frihet til å tilpasse lydens uttrykksfulle karakter i henhold til spakers plassering. Ved å flytte spakene til venstre og høyre mens du spiller nøklene, kan Wah-Wah og dempede lyder opprettes sammen med den ikoniske “Traveling” -lyden.

Siden lyden som går gjennom filteret har en lavere avskjæring Frekvens og høyere avskjæringsfrekvens enn frekvensene som er satt av glidebryterne, blir alle frekvensene filtrert og dermed ingen lyd blir hørt når posisjonene til de to glidebryterne blir omvendt. Med andre ord, å få de to glidebryterne som i teorien ikke ville produsere noen lyd. For å håndtere dette, inneholdt den originale Minikorg 700 fremspring på glidebryterne, slik at de ikke fysisk kunne krysse.

The Good & nbsp; og & nbsp; dårlig ting med dette var at analog krets ble brukt. I det siste og til og med i dag er det umulig å designe et filter med perfekte egenskaper. I løpet av den tiden Minikorg 700 ble solgt, ville noen spillere barbere av fremspringene på spakene slik at de kunne få spakene til å krysse, i et forsøk på å skape nye lyder. Noen modeller som ble solgt internasjonalt hadde faktisk ikke engang fremspringene til å begynne med.

Minikorg 700FS har heller ikke fremspringene, og spillerne kan justere innstillingene som de ønsker for å få den ikoniske lyden Fra fortiden.

en andre oscillator

Minikorg 700 var en enkelt-oscillator mono-synth. Ett år senere 1974 ble Minikorg 700 -tallet utgitt & nbsp; med mer plass lagt til venstre for tastaturet for en kontroller. A & nbsp; Andre oscillator, ringmodulator og andre funksjoner ble også lagt til. FS -modellen vi nå slipper er en gjenopplivning av 700 -tallet med sin utvidede funksjonalitet, og inkluderer to oscillatorer som gir deg den ekstra glede av kraftige detuning og tykke, gjennomtrengende blymidler.

inkluderer et hardt tilfelle Laget spesielt for Minikorg 700FS

For å minne om gjenopplivingen av Minikorg etter nesten et halvt århundre, inkluderer vi en hard sak med vår begrensede utgave Minikorg 700FS, designet spesielt for dette produktet. P> Gratis musikkprogramvarebunt

Minikorg 700FS kommer med et mangfoldig utvalg av musikkprogramvare inkludert izotope & nbsp; (Med "ozonelementer" som lar deg ikke bare lage sanger, men også mestre dem ved hjelp av AI), "Skoove" som vil hjelpe deg Fra Korg og andre utviklere.

Med andre ord, i det øyeblikket du får hendene på Minikorg 700FS, har du en rekke verktøy for å hjelpe deg med å ta musikken din til neste nivå.

App for iPad/iPhone og programvare for Mac/Windows.

Spesifikasjoner:

  • Tastatur: 37 tastene (med ettertouch, ingen hastighetsfølsomhet)
  • Område: 7 oktaver
  • Bølgeform: Triangle Wave, Square Wave, Sawtooth Wave, Chorus I, Chorus II
  • Programmer: 14
  • Inngang: USB kontakt (type B), midi i kontakten, synkroniseres inn og synkronisert Jack (3,5 mm monoural mini -telefonkontakt), CV inn og gate i Jack (3,5 mm monoural mini -telefonkontakt), lyd i Jack (6.3mm monoural telefonkontakt, Ts ubalansert)
  • Utgang: utgang l/mono og r jack (6.3mm stereotelefonkontakt, ts u nbalanced), hodetelefoner Jack (6.3mm stereo telefonkontakt)
  • Strømforsyning: AC Adapter (DC 12V, [Icon])
  • Strømforbruk: 9 W
  • Dimensjoner (W x D x H): 744 x 280 x 122 mm/29,29 ”x 11,02” x 4,80 ”
  • Vekt: 8,5 kg/18,74 pund.
  • Inkluderte elementer: AC-adapter, bruksanvisning, Hard Case
  • Tilbehør (solgt separat): SQ-Cable-6 (Patch Cable)

Produktinformasjon

Aftertouch Ja
Anslagsfølsomme tangenter Nei
Ant tangenter 37
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei