Korg SQ-64 Polyphonic Sequenser

Varenr: 1143746
3 125,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SQ-64 er en utrolig kraftig og kompakt polyfonisk trinnsekvenser med fantastiske praktiske intuitive kontroller og dype redigeringsalternativer for å gi deg all fleksibilitet og sekvenseringskraft som trengs for alle musikalske prosjekter.

Med sin 64 trinns padmatrise, krystallklar OLED-skjerm, solid og elegant aluminiumskropp, et vell av forbindelser og en rekke moduser og funksjoner, vil SQ-64 bli det sentrale stykket i musikkstudioet ditt som gir total og sømløs kontroll over alle instrumentene dine slik at du kan fokusere på det som betyr mest; Musikken din!

Tilkobling sa du?

Til tross for den kompakte størrelsen, har SQ-64 enestående tilkobling og lar deg enkelt kontrollere, koble til og få mest mulig ut av alt ditt analoge og digitalt utstyr.

midi i (x1) og out (x2), mikro USB -type B, synkroniseres i & amp; Ut, 3 melodispor hver med modulasjon, tonehøyde- og portutganger og et trommespor med 8 individuelle triggerutganger for å kontrollere analoge synths, Eurorack og trommemaskiner.

Hver av melodisporene (x3) har 16 Mønstre på opptil 64 trinn hver, og trommesporet (X1) har 16 underspiller også med opptil 64 trinn hver, som kan spilles, lenket og redigeres på en rekke måter. Melodispor og mønstre kan redigeres i flere moduser (Gate, Pitch and Modulation), slik at du kan endre informasjonen som er sendt av sequencer på hvert av disse trinnene på mange interessante måter. Trommesporutgangene kan finjusteres for å matche polariteten og spenningen til din tilkoblede enhet (er).

Dets lydsynkronisering i & amp; Utforbindelser vil tillate deg å sømløst kontrollere alt det andre Korg -utstyret ditt som Volca Synthesizer -serien, minilog, monolog, minilog XD, Prolog og mange andre!

en for å styre dem alle

Enten du er i analoge synths, Eurorack semi-modulære synths, digitale trommemaskiner, eller gjør alt på DAW med digitale plugins, vil SQ-64 gi deg øyeblikkelig og presis praktisk kontroll av hver og alle disse. < /p>

SQ-64 har 64 vakkert LED-opplyst trinn-knappputer som ikke bare lar deg se hele bildet på en gang, men også gi mulighet for superrask og tilfredsstillende redigering med koderknappene og dedikerte modus-knapper som vil forenkle og fremskynde arbeidsflyten din. Hvert trinn har gradert belysning; Jo høyere modulasjonsverdi, jo sterkere lyser knappen opp for å gi deg et klart visuelt på hva som skjer i sekvensen.

OLED -skjermen er krystallklart, lys og synlig fra hvilken som helst vinkel, slik at du kan Ha tilgang til all informasjonen du trenger uansett om du lager musikk hjemme, i studio eller spiller live!

De 3 melodisporene inkluderer en modulasjonsutgang, slik at hvert trinn på sekvensen din kan lage Komplekse modulasjoner på valget ditt du velger, og utvider alternativene og mulighetene for lydoppretting.

Det har aldri vært lettere å lage polyfoniske akkorder, melodier, komplekse poly-rytmer og modulasjoner på farten og registrere dem Som data om hvert av de 64 prosjektsporene som er tilgjengelige.

sanntidskontroll

SQ-64 vil ikke bare tillate deg å lage utrolige sekvenser; Den pakker flere funksjoner og modus som lar deg redigere på flu Brukes til maksimal fleksibilitet (flere skalaer kan tilordnes hvilken : Notatene vises symmetrisk i rader, du kan enkelt transponere det samme akkordmønsteret opp og ned uten å endre form

  • oktaver: en skala vist i 3 forskjellige oktaver på hver rad
  • Gå dypt

    Med sin kraftige innebygde arpeggiator kan du enkelt gi liv og lage interessante mønstre ut av noen av dine myke plugins, analoge eller digitale synths, for umiddelbar inspirasjon.

    Bryt gratis med 4 alternative sekvensavspillingsmodus! Omvendt, sprett, tilfeldig og stokastisk kan velges uavhengig og på farten til hvert spor for å legge til variasjon og intriger.

    Alle mønstrene dine kan også være fritt lenket og loopet, noe Live!

    elegant, robust design

    Til tross for dets brede utvalg av funksjoner, kontroller og tilkoblinger, er SQ-64 bare 18 mm tykk (38mm inkludert knottene og gummibenene) og er Hjelp i en svært bærbar og elegant, men likevel robust solid aluminiumskropp som vil gi mange år med pålitelig service.

    Drevet gjennom USB eller ekstern 9V DC -adapter, et valg av strømalternativer tilbyr både allsidighet og fleksibilitet.

    Spesifikasjoner:

    Sequencer:  64 trinns sequencer med 3 melodiske spor med opptil 8 note polyfoni, og 16 monofoniske rytmiske spor

    tempo:  bpm30.0 -300.0

    Innganger:  MIDI i kontakten (F3.5mm stereo mini-telefonsjekk, bruk en Type-A Midi Converter-kabel), synkronisert i Jack (F3.5mm monoural mini-telefonkontakt, 20V maksimal inngang Nivå)

    Output:  MIDI OUT1, 2 Connector (F3.5mm Stereo Mini-telefon-jack, bruk en Type-A MIDI Converter-kabel), synkronisert Jack (F3.5mm monoural mini-telefonkontakt , 10V maksimalt inngangsnivå), CV Gate Output A/B/C Jack (F3.5mm Monaural Mini-telefonsjekk, 10V Maksimal utgangsnivå), CV tonehøydeutgang A/B/C Jack (F3.5mm Monoural Mini-telefonsjekk Jack Jack Jack , 10V maksimal utgangsnivå), CV Mod Output A/B/C Jack (F3.5mm monoural mini-telefonsjekk, 0V maksimal utgangsnivå), trigutgang 1 ~ 8 Jack (F3.5mm monoural mini-telefonkontakt, 10V maksimalt Utgangsnivå)

    Power:  USB-busskraft, eller DC 9V AC-adapter KA-350, separat solgt)

    Dimensjoner:  (W x D x H): 368 Å ~ 144 Å ~ 74 mm / 14,49 Å ~ 5,67 Å ~ 2,91 tommer

    Vekt:  1,0 kg / 2,20 pund

    Inkluderte elementer:  eierhåndbok, USB -kabel < /p>

    Tilbehør:  (separat solgt): KA350 AC Adapter, Patch Cables MS-Cable-18