Korg VPT-1 Vocal Pitch Trainer

Stemmeapparat for vokal

Varenr: 1140439
439,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Et steg opp i vokaltimer mens du holder banen riktig.

Den menneskelige stemmen er også en type instrument. La oss begynne med å stille det riktig. Den raskeste veien til en vakker forestilling er å begynne å være bevisst på om du synger på riktig tonehøyde.

med en vertikal utform Musikalsk personell vises for å vise notatene for intuitiv tonehøyde -sjekking, og en lydfunksjon som sender ut referansetonen nærmest inngangsvokalen, denne dedikerte vokale leksjonsenheten er fullpakket med unike funksjoner.

Ved å gi deg selvtilliten At du kan synge riktig tonehøyde, vil VPT-1 Vocal Pitch-trener bidra til å ta din vokale evne til neste nivå.

  • En dedikert pitch-trener for vokal fra Korg, lederen i tunere < /li>
  • Fem-linjers personal Merknad
  • Tre justerbare innstillingsnivåer (vanskelighetsgrad)
  • lydfunksjon genererer en referansetone
  • lydfunksjon genererer referansetonen som er nærmest din vokale inngang

 

En dedikert tonehøyde for vokal fra Korg, ledelsen er i tunere

En innspilling laget av stemmen din høres annerledes ut enn stemmen du selv hører. Det er fordi lyden reiser en annen rute, og det er sannsynlig at du naturlig er bevisst på denne forskjellen når du synger. I dette tilfellet føler du at tonehøyden din er riktig, men er det faktisk riktig?

Det er viktig å være bevisst ikke bare for forskjellen i hvordan lyden blir hørt, men også av banen, og å Tren sansene dine ved å bruke en tuner for å sjekke banen. Betydningen av dette er tatt for gitt for mange instrumenter, så nå la det også introdusere det for vokaltimer. VPT-1 er en pitch-trener som er laget spesielt for vokal, og utnytter den kunnskapen som er utviklet av Korg i løpet av de mer enn 40 årene med å produsere tunere som har tjent den komplette tilliten til musikere.

Fem-linjers stab Merk Display

Når du synger inn i den interne mikrofonen til VPT-1, vises notatet du synger på femlinjesatte merket med den kjente G-CLEF eller F-CLEF. De røde lysdiodene til venstre viser om banen er høy eller lav, så juster stemmen til bare den blå LED i sentrum er tent. Individuelle forskjeller i vokal tonehøyde kan imøtekommes ved å bruke oktavskiftfunksjonen for å justere det detekterte området opp eller ned i en-oktavtrinn, og holde notatdisplayet i femlinjesatte.

Tre justerbare innstillingsnivåer (vanskeligheter )

Strictness of Tuning kan justeres i tre trinn. Begynn med enkelt, og når du har fått mer dyktighet, øker du vanskeligheten med å middels og deretter hardt for ytterligere forbedringer av tonehøyde nøyaktighet.

 

lydfunksjon genererer en referansetone < P> Et must-ha-element for de uten en følelse av absolutt tonehøyde, genererer lydfunksjonen en spesifisert referansetone. Dette er praktisk når du øver sanger som begynner med vokalen, og du kan også bruke dette til å forbedre din relative tonehøyde på egen hånd ved å gjentatte ganger lytte til en referansetone og deretter synge samme tone Tone som er nærmest din vokale inngang

Som lydfunksjonen, hjelper lydfunksjonen deg med å forbedre din følelse av tonehøyde på egen hånd ved å sende ut (fra hodetelefonkontakten) referansetonen som er nærmest banen av vokalinngangen din. Referansetonen sammen med Tuning Guide LEDs lar deg trene ved hjelp av alle tre sansene: øyne, ører og munn.

* Tilgjengelig bare når hodetelefoner er tilkoblet.