Korg microKEY2 37

Varenr: 1084713
Korg microKEY2 37 Korg microKEY2 37 Korg microKEY2 37 Korg microKEY2 37
1 019,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Datamaskiner OG -programvare Harlenge Hatt en Framtrredende Rolle inn MusikkproduksJon. For Å Skape Den Musikken du Ønsker vil du ha Behov for Tangentbord og FunkSjoner for Å Kontrollere Software. Korg Har Løsninger for de Fleste Beov, Uansett Om du er StasJonær eller Lager Musikk" On the Go" Lett og USB-drevet
37 hastighetsfølsomme minikaster
komfortabelt og lett å spille naturlig berøringsnøkkel
oktavskift og viktige transponeringsfunksjoner får tilgang til hele MIDI Note-serien
Pitch Bend and Modulation Wheels Legger uttrykk til ytelsen din
Doble USB -porter er ideelle for å legge Korg&Apos; s Nanopad eller Nanokontrol (eller andre USB -enheter) til oppsettet ditt

 

Natural Touch Mini Keyboard
Mikrokey har 37-hastighetsfølende minikaster, ved å bruke den samme naturlige berøringsnøkkelen som ble funnet på Korg Microkorg XL og Microstation. Dette tastaturet er designet med nøye oppmerksomhet til berøring og følelse. Andelene av de svarte tastene og hvite" fossen" Nøkler er justert for optimal spillbarhet, og nøkkeltaket gjør det enkelt å spille akkorder, glissandoer og hurtigbrannfraser. Mikrokeyen formidler nøyaktig dynamikken i ytelsen din til enhver programvareplugg.

 

utvidet rekkevidde og uttrykk
Octave Shift -knappene utvider Området for mikrokeyen med fire oktaver i begge retninger - opp eller ned. Nøkkeltransponering lar deg spille av en hvilken som helst nøkkel øyeblikkelig. Brukes sammen gir disse to funksjonene tilgang til hele MIDI Note -serien. For å legge til velsmakende uttrykk til ytelsen din, er mikrokey også utstyrt med både et tonehøydehjul og et modulasjonshjul.

 

USB -allsidighet

USB -allsidighet

USB -allsidighet

USB -allsidighet

 

USB -allsidighet

. Strong> Din nye Microkey serverer dobbelte som et USB-knutepunkt. De to USB -portene (Type A) lar deg utvide det tilpassede kontrollsenteret ved å legge til en Korg Nanopad eller Nanokontrol - eller hvilken som helst annen USB -enhet!

 

Gratis redigeringsprogramvare
Last ned gratis" Korg Kontrol Editor" og tilpasse mikrokey for ditt produksjons- eller ytelsessystem. Ved hjelp av redigeringsprogramvaren kan du stille inn tastaturet til å svare på en av åtte forskjellige hastighetskurver, eller angi en fast hastighetsverdi. I tillegg kan området for modulasjonshjulet tilpasses ved å stille inn minimums- og maksimumskontrollendringsverdier.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 37
MIDI-tilkobling USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja