Klark Teknik 3RD DIMENSION BBD-320

Varenr: 1142361
Klark Teknik 3RD DIMENSION BBD-320 Klark Teknik 3RD DIMENSION BBD-320 Klark Teknik 3RD DIMENSION BBD-320 Klark Teknik 3RD DIMENSION BBD-320
2 177,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Analog flerdimensjonal signalprosessor med BBD-teknologi

  • Legendarisk analog romlig lydprosessor brukt av verdensberømte artister
  • Autentisk reproduksjon av originale analoge kretsløp
  • Ren analog signalvei basert på høyeste signalintegritet
  • Fantastiske lydeffekter basert på autentisk BBD (Bucket Brigade Delay) Technology
  • Presis 10-segment LED-måler for utgangsnivå
  • Servo-balanserte innganger og utganger med ¼" TRS og gullbelagte XLR-kontakter
  • Relékontrollert hardt bypass-bryter med fjernkontroll og automatisk bypass-funksjon
  • Rugget 2U rackmount chassis for holdbarhet i bærbare applikasjoner
  • Designet og konstruert i Storbritannia


3. dimensjon BBD-320

Chorus -effekten har vært en studio -bærebjelke siden 80 -tallet. Med storheter som Brian Eno, Stevie Ray Vaughan, Peter Gabriel og så mange flere som inkluderer denne effekten i innspillingene deres, har refrenget blitt legendarisk effekt i musikkbransjen. Nå fortsetter den legenden med den tredje dimensjonen BBD-320, en utrolig rimelig analog flerdimensjonal signalprosessor som kan gjenskape de klassiske tonene som så mange fantastiske artister har brukt i utallige utgivelser.


Det reneste kor

BBD-320s lydeffekter er basert på autentisk bøttebrigade (BBD) -teknologi, og opprettholder kvaliteten på den originale 80-tallskretsen og åpner døren for noen rike korlyder som kan krydre hvilken som helst gitar, synth eller bassoner. Den er også bygget med en ren analog signalvei for den høyeste signalintegriteten.


Kontrollene

Kontroller på BBD-320 er designet for å være enkle. Ingen hastighet, tone eller dybdeknotter her. 4 knapper er alt du trenger for å få noen virkelig gode kortoner. Start fra knapp 1 og få en subtil warble helt opp til Button 4 for et mer intenst kor. Du kan til og med trykke på to knapper samtidig og stable kor for å få mer nyanserte effekter. Slå eksternt på eller på kors ved å koble til en fotbryter via ¼" inngang som ligger foran på BBD-320. En nøyaktig 10-segment LED-måler er også inkludert for enkelt å overvåke utgangsnivået til BBD-320.


Stereo eller mono

På baksiden finner du BBD-320s servo-balanserte innganger og utganger med ¼ ”TRS og gullbelagte XLR-kontakter. Du kan også bytte BBD-320 til enten stereo eller mono.


Bli en legende

Innføringen av den rimelige 3. dimensjonen BBD-320 i Klark Tekniks oppstilling åpner opp døren for mange musikere og innspilling av artister for å innlemme noen søte og krystallklare koreffekter i musikken deres.

utøver verktøyene som andre legendariske musikere brukte. Sjekk ut Klark Teknik 3. dimensjon BBD-320 hos din lokale forhandler eller få din online i dag!