Klark Teknik CM-1 Mic Booster

Varenr: 1142356
Klark Teknik CM-1 Mic Booster Klark Teknik CM-1 Mic Booster Klark Teknik CM-1 Mic Booster Klark Teknik CM-1 Mic Booster Klark Teknik CM-1 Mic Booster
520,-
-+
20+ på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Dynamisk mikrofonforsterker med forforsterker av høy kvalitet

  • Dynamic Mic Booster gir ekstra gevinst til lyden din
  • Forforsterker av høy kvalitet gir opptil +25 dB gevinst
  • Fantom drevet uten behov for ekstern strømforsyning
  • Fungerer med nesten hvilken som helst dynamisk eller passiv båndmikrofon
  • Rugget, veiverdig konstruksjon i mange år med pålitelig bruk
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Mic Booster CM-1

Når du trenger mer takhøyde for en hvilken som helst mikrofon i podcasten, innspillingsstudioet eller sceneoppsettet, er MIC Booster CM-1 nøyaktig verktøyet du trenger for å få et skarpt og rent mikrofonsignal i en robust og enkel å bruke pakke.


Dynamisk og kraftig

CM-1 kan fungere med nesten hvilken som helst dynamisk eller passiv båndmikrofon. Den høykvalitets forforsterkeren gir en utrolig +25dB gevinst til mikrofonforsyningen din som øker takhøyden og lar deg ringe inn det perfekte mikrofonenivået ved en mye lavere gevinstinnstilling ved mikseren og dermed føre til en renere lyd.


Kompakt og enkel

Enkelheten og størrelsen på CM-1 betyr at du kan sette den opp så nær som mulig til en hvilken som helst mikrofon hvor som helst i studioet ditt eller på scenen. Dette minimerer risikoen for at potensiell støy blir plukket opp av lange kabelkjøringer. Den kjører også på fantomkraft og trenger ingen ekstern strømkilde. Bare plug and play!


robust og veiverdig

Mic Booster CM-1 er designet og konstruert i Storbritannia og er laget for å motstå strenghetene på veien i mange år med pålitelig bruk.