Klark Teknik DI-10A PRO DI ACTIVE

Active DI, w/ Midas Transformer

Varenr: 1121443
Klark Teknik DI-10A PRO DI ACTIVE Active DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-10A PRO DI ACTIVE Active DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-10A PRO DI ACTIVE Active DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-10A PRO DI ACTIVE Active DI, w/ Midas Transformer
718,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Aktiv DI -boks med MIDAS -transformator, utvidet dynamisk rekkevidde og fantom/batteridrift

  • Aktiv DI -boks for generelle formål og multimedia -applikasjoner
  • Tilpasset Midas-transformator for høyeste signalintegritet
  • Høy takhøyde -design tilbyr overlegen lydkvalitet
  • Drevet fra konsoll +48 V Fantom eller internt batteri (ikke inkludert)
  • Automatisk overføring til batteri hvis Phantom Power mislykkes
  • samsvarer med nivået og impedansen med enhetsgevinst uten å laste kilden
  • Byttbar inngangsdemping for gitar-, linje- og høyttalernivåer
  • Høykvalitets Neutrik XLR og høy impedans 1/4" TRS -kontakter
  • Earth Lift Switch eliminerer bakkesløyfeproblemer
  • Fullt transformator-isolert design sikrer elektrisk separasjon
  • Ultra-lav støy og ultra-lineært system for høyeste signalintegritet
  • Aluminium ekstrudering foringsrør med beskyttende gummihjørner
  • Kompakt og robust design
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Pro di Active Di 10a

Bygning på Klark Tekniks lagrede arv fra direkte injeksjonsinnretninger av høyeste kvalitet, tilbyr Di 10A Pro Di Active den samme høye takhøyde, dynamiske responser og lydklarhet du har kommet til å forvente. DI 10A er ideell for å grensesnittet tastaturer, prøvetakere og andre elektroniske musikkinstrumenter til å blande konsoller, og gjengir trofast karakteren til elektriske og akustiske instrumenter, slik at langt mer av detaljene i musikalske forestillinger kan fanges opp. DI 10A drives av +48 V fantomkraft med en 9 V -batteri -sikkerhetskopi, som automatisk lar enheten fungere hvis fantomkraft mislykkes, eller ikke er tilgjengelig. Di 10A er utstyrt med en omskiftbar inngangsdempere, og plasserer lett instrumenter, linje og til og med høyttalersignaler-og takket være den ekstremt lave støyinngangskretstopologien (-112 DBU), gir Di 10A utvidet dynamisk rekkevidde, noe som gjør det til det perfekte valget for Profesjonell lyd- og multimedia -applikasjoner.


kompakt & amp; Rugget konstruksjon

Ultra-kompakten Di 10A er bygget for å håndtere livets strengheter på veien via en tykk og robust aluminiumsekstrudering som beskytter elektronikken. Innkapslingens trafikkdyktighet forbedres ytterligere gjennom implementeringen av solide gummihjørner.


Midas - The Legend in Sound Quality

Helt siden dannelsen på 1970 -tallet har Midas hatt hatt En lang historie med innovasjon og ledelse i verden av lydblandingskonsoller. Ansatt av de mest kjente turneringshandlingene og installasjonene over hele verden, ble legendariske Midas-konsoller som XL4 og Heritage H3000 raskt bransjestandarder.


Midas har tjent sitt upåklagelige rykte på grunn av deres ikke-kompromise Tilnærming for lyd- og byggekvalitet og spesielt for deres prisbelønte produkter som bransjeeksperter anses som bransjens beste klingende design. Ved å bygge videre på denne arven, fortsetter XL8 og Pro-serien med levende blandingssystem Kvalitetslydreproduksjon i både live- og studiomiljøer. Finn ut mer om Midas 'fantastiske arv ved å besøke deres omfattende nettsted.


High headroom Design

En tilpasset instrumenteringskvalitets inngangskrets ble designet for DI 10A ved bruk av Advanced Analogue Designteknikker for å skape den veldig høye inngangsimpedansen som kreves av passiv gitar- og bassopptak, samtidig som de holder de faktiske komponentverdiene lave for å minimere støy. Denne innovative tilnærmingen til kretsdesign gir et veldig lavt støybunn, som kombinert med det høye klippingspunktet skaper et uovertruffen dynamisk rekkevidde i en +48 V Phantom -drevet DI -boks.


Tilkobling & amp; Mer

Di 10a Pro di Active Funksjoner Ekte høykvalitets nøytrik* XLR og høy impedans 1/4" TS -kontakter for å opprettholde den høyeste signalintegriteten. Inngangskontaktene aksepterer balanserte og ubalanserte signaler over TRS, TS eller XLR -kabler med plugger, med Thru -jekken som passerer en ubalansert 1/4" TS signaliserer til lokale forsterkere/skjermer. Utgangs XLR -kontakten sender en balansert versjon av inngangssignalet til miksebrettet eller annen prosesseringsenhet.


inngangspute, strøm & amp; Jordløftbrytere

har en svært allsidig inngangspute, DI 10A rommer lett signalnivåer fra +10 til +50 DBU. Jordløftbryteren skiller inngangs- og utgangsplassene, og eliminerer jordløkker mellom utstyr på forskjellige strømforsyninger. Kraft styres via en dedikert bryter med en LED -indikator som indikerer gjeldende driftstilstand: batterikraft aktiv = LED -blink; Batteristikk av = LED av, og fantomkraft aktiv = LED konstant på.


Allsidighet

Di 10A Pro Di Active gir maksimal allsidighet, frekvensrespons fra 10 Hz til 90 kHz (± 3 dB), Midas spesialdesigntransformatorer for den ultimate signalintegriteten, og mye mer-alt i et veisklar innkapsling som er klar for innspillet.