Klark Teknik EQP-KT

Varenr: 1102657
Klark Teknik EQP-KT Klark Teknik EQP-KT Klark Teknik EQP-KT Klark Teknik EQP-KT
3 400,-
-+
6 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Klassisk rørutjevner med omsetningsfrekvensvalg, variabel båndbredde og spesialbygde MIDAS-transformatorer

  • Enkeltkanal, to-båndutjevner basert på den klassiske Pultec EQP-1A
  • Klasse A, alle diskrete kretsløp for høyeste signalintegritet
  • Premium Selection 12ax7 og 12au7 rør
  • Tilpasset Midas inngangs- og utgangstransformatorer
  • Byttbar frekvensvalgere med opptil 7 frekvenspunkter
  • Uavhengig boost og kuttkontroller gir et enormt kreativt potensial
  • Variabel båndbreddekontroll for bred lydskulptur
  • Induktorbasert utligningsdel
  • Bypass -funksjon gir mulighet for A/B -sammenligning
  • Transformator balanserte innganger og utganger på Neutrik XLR -kontakter
  • Rugget 2U rackmount chassis for holdbarhet i bærbare applikasjoner
  • Auto-rangering av universell brytermodus strømforsyning
  • Designet og konstruert i Storbritannia


EQP-KT

Hvis det noen gang er en offisiell "Audio Technology Hall of Fame", vil det definitivt inneholde et helligdom til den legendariske Pultec EQP-1A. Vi hyller denne lydbehandlingspioneren som har prydet så mange innspillinger, med vår EQP-KT Classic Tube Equalizer. Og mens vintage Pultec-enheter er ekstremt sjeldne og dyre, er EQP-KT utrolig rimelig-og designet for det 21. århundre.


Bygning på en klassisk

EQP- KT henter inspirasjon fra den legendariske Pultec EQP-1A-utligningen, som først ble produsert på begynnelsen av 1950-tallet. Siden den gang har Pultec utjevningsmidler blitt verdsatt for sin glatte musikalske lyd, og lydingeniører har brukt dem i alle stadier av innspillingsprosessen - fra sporing til mestring.


En klassehandling

Hjertet av EQP-KT er en vintage Class-A-kretsdesign konstruert av diskrete komponenter av høyeste kvalitet-som alle møtes eller overskrider Pultec EQP-1As opprinnelige spesifikasjoner. Dette er bare en av de mange måtene EQP-KT bringer enestående presisjon og suveren signalintegritet i den nye lydalderen.


Den varme lyden av rør

EQP-KT Skylder sin karakteristiske varme til et sett med premium, håndvalgte 12ax7 og 12au7 rør. Denne tidstestede kombinasjonen gir Ultra Low-støy analog utgang med den ideelle balansen mellom stram, varm bass, silkemyk mellomtone og strålende, luftig diskant.


Midas-The Legend in Sound Quality < /P>

Helt siden dannelsen på 1970 -tallet har Midas hatt en lang historie med innovasjon og ledelse i verden av lydblandingskonsoller. Ansatt av de mest berømte turneringshandlingene og installasjonene over hele verden, ble legendariske Midas-konsoller som XL4 og Heritage H3000 raskt bransjestandarder.


Midas har tjent et upåklagelig rykte på grunn av deres ikke-kompromisstilnærming for tilnærming til tilnærming til tilnærming til tilnærming til tilnærming til tilnærming til tilnærming til tilnærming for Lyd- og byggekvalitet, og spesielt for deres prisbelønte MIC-forforsterker, av eksperter som bransjens best klingende design. Ved å bygge videre på denne arven, fortsetter XL8 og Pro-serien med levende blandingssystem EQP-KT for det ultimate innen lydproduksjon av høy kvalitet i både live- og studiomiljøer. Finn ut mer om Midas 'fantastiske arv ved å besøke deres omfattende nettsted.


Utrolig fleksibilitet

EQP-KT gir den typen toneskulpt fleksibilitet som du rett og slett ikke vil Finn på gjennomsnittlig utjevner, for eksempel muligheten til å øke og kutte spesifikt frekvensinnhold samtidig. Denne funksjonaliteten er et produkt av EQP-KTs to-bånds design, som lar boost og kuttkontroller arbeide uavhengig av hverandre-for utrolig fleksible hyller. Både LF Boost/Cut og HF Boost-kontrollene gir 7 frekvensvalg, sammen med en variabel bredbåndbredde mellomtone-kontroll. Til slutt lar EQP-KTs HF Cut Control deg ringe inn den perfekte mengden "luft" for å legge til et snev av finesse til topp-end innholdet.


Bypass-modus

Som nevnt tidligere er EQP-KT alt annet enn typisk, og det inkluderer driften av bypass/EQ på bryteren. Hvis du kan se EQP-KTs signalsti, vil du finne: en Midas inngangstransformator; to-båndutjevner; en sminkeforsterker; og en MIDAS -utgangstransformator. Når bryteren er i bypass -stilling, er den eneste delen som ikke lenger er en del av signalstien utligningen.


Balanserte tilkoblinger

EQP - KT har begge XLR og 1/4" TRS -balanserte innganger og utganger, som begge fungerer på linjenivå. Ubalanserte tilkoblinger er også tilgjengelige via 1/4" TS-kabler


Ujevn utjevning

Mens Pultec kan ha skrevet boken om studioutjevning med den legendariske EQP-1A i 1950, la vi nettopp et nytt kapittel til det ærverdige Tone-Klark Teknik Eqp-KT! Nå har lydaficionados av alle midler råd til den utrolig presise, toneskulptingsteknologien som har definert generasjoner av musikalsk dyktighet.