Keeley Oxblood Overdrive

It's not a "Klone" it's a Keeley!

Varenr: 1141122
Keeley Oxblood Overdrive It's not a "Klone" it's a Keeley! Keeley Oxblood Overdrive It's not a "Klone" it's a Keeley!
2 841,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
26.08.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den nye stemmen til rock and roll

Når inspirasjon treffer, trenger du stemmen for å forkynne den.  når du trenger den stemmen,  stole på at Keeley Oxblood Overdrive skal være ditt byrd.

Keeley Oxblood Overdrive er vårt svar på alle som kloner det "mytiske dyret" -pedalen. Vi bestemte oss for å bygge et originalt design.  vi ønsket å bygge en ny krets  som lar spillerne smelte fra perfekt ren til forsterkning av brøl.  Vi ønsket den umulig enorme og fokuserte mellomtone som gjør enhver gitar - Strat, Paul, Tele - lydelig utrolig.  Vi visste at vi kunne gjøre det på vår måte og tilby deg mer tone.  så vi designet denne pedalen i løpet av noen dager for å overgå den gamle pedalen.  Jeg er sikker på at vi ikke bare tegnet blod, vi laget en #killer.

 

ren, forvrengning, fuzz - det er alt der

med oxblood -overdrive du ruller av Kjør kontroll og få en perfekt ren lyd; Du kan ringe inn hvilken som helst mengde forvrengning og volum for å stampe en forsterker i ren tonal nirvana.  Keeley Oxblood Overdrive tilbyr deg to måter å klippe og mette signalet ditt med overtoner ved å velge nøye valgte dioder. Disse er annerledes enn standard oksblod.  disse diodene ble valgt for å gi deg større, mer åpne forsterker toner uten mye komprimering.

Nøkkelen til den ultimate overdrive, etter vår mening, er evnen til å kontrollere fem forskjellige parametere. P>

  • Bassrespons.  PHAT-bryteren kutter bassrespons for å gi deg den klassiske skrikeren eller den mytiske, K-lignende mellomtonehyller.  bassresponsen, når den er kuttet, er mettet med et snev av 2. orden harmonikk.  punchy og full, men ikke anmassende, det skjærer som en bøffel. Hva kan jeg si?
  • klipping.  noen ganger er det bare ikke nok gevinst i verden.  vel, ikke slik med dette dyret. Klippebryteren gir deg muligheten til å synge med nesten uendelig opprettholdelse eller bare stå på forsterkeren din som en sjef.
  • Tonekontroll.  Du må kunne ringe perfekt eller ingenting annet betyr noe, ikke sant?  høydepunktene er det som gjør det til øre godteri eller isvalg.  pokker, vi gir deg rekkevidden til å gjøre hva du vil gjøre. Og det er en setning på to hakker.
  • Volum.  Du må kunne legge pedalen til metallet når du velger godt.  spenning som dobler i kretsen vår gir deg nettopp det.  takhøyde i flere dager.  Slay en forsterker, la det være et blodig rot.  nei, du vil ikke blåse rør, men du  vil   ha dem ved riktig temperatur for å få dem til å gløde av glede.
  • Drive.  hva? Vil du at jeg skal beskrive stasjon?  skyte, fra "er det på?" Renser til searing vedlikehold og metning.  det presser deg.  tvinger deg til å spille.  non-stop å spille….
  • mellomtone.  vent.  sa jeg ikke 5?  vel, det sjette tegnet på en fantastisk overdrivepedal er det som er under panseret.  Det er mesterlig skapelse av trykkende midter.  den typen midtersangere eller celloer er kjent for.  halsende og kraftig.  ikke bare en kvinnetone, men et mandig brøl.  ikke overbelastet og fylt opp.  fokusert og strålende.

 

Trifecta

Keeley Oxblood Overdrive  ble designet av Robert Keeley og Craighton Hale med mye hjelp og innsikt fra Jack Orman .  Jack Orman  har vært en  pioner i den moderne verden av effekter i 20 år.  hans tanker og ideer er innlemmet av nesten alle boutiquebygger og nbsp; der ute.  Her er din sjanse til å høre en helt ny skapelse designet for å utkonkurrere noen av klonene.