Keeley Dyno My Roto

Tri-Chorus, Rotary, Flanger pedal

Varenr: 1141121
Keeley Dyno My Roto Tri-Chorus, Rotary, Flanger pedal Keeley Dyno My Roto Tri-Chorus, Rotary, Flanger pedal
2 665,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Endelig kan du få de 80 -talls vintage rack -kor lyder som definerer morders kor lyder.  Dette var ikke en enkel utvikling.  Dynoen min roto er en tøff og vanskelig ting å oppnå i en så liten pakke, og vi kunne ikke la være godt nok alene.  Vi la til en flanger og en Leslie -kabinettsimulator.

Magien til korlyden i dynoen min roto er de tre LFO -ene som gir deg frodige modulasjoner som virkelig synger ut som et kor gitarer. De fleste korpedaler, faktisk nesten alle, er ganske enkelt to stemme, en rett og en modulert. Dette gir dobbelt så mye glede ved å modulere en annen stemme. Det reduserer muligheten til å bare høre en stemme som blir påvirket og smører et par stemmer i en effekt som virkelig er hyggelig å lytte til.

Vi kom med en ny roterende kabinettpakke som gir deg en nærhetskontroll .  nærhetskontrollen kontrollerer hvor langt du er fra det spinnende høyttalerskapet.  Dette tilfører en dybde og avstand til skapet og er en berøring som en reverb -kontroll.  Det gir deg den romlige vidder som kan gi deg tilstedeværelse eller dybde i de korlignende rotasjonene.  til slutt, mens vi snurret ting, laget vi en rotoflange lyd som har en enkel negativ tilbakemeldingskontroll.  enkel å bruke og får deg den mest klassiske flangeren som er mulig.

Så om du går etter en Alex Lifeson med rush tone, en Andy Summers of the Police Tone, eller en SRV Crossfire roterende tone, Vi har deg dekket i en boks med dynoen min roto.