Keeley D&M Drive

The perfect storm of Drive and Boost

Varenr: 1141115
Keeley D&M Drive The perfect storm of Drive and Boost Keeley D&M Drive The perfect storm of Drive and Boost
3 145,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

D & amp; m -stasjonen er den perfekte stormen av drivkraft og boost.  D & amp; m tilbyr en nydelig lydende høyspent boost-side som er designet for å formidle den perfekte tonen på alle forsterkere som må skyves.  ikke lenger vil du lure på hva det perfekte rene løftet skal være.  Når du ruller opp ting, driver drivkraften tonen din til å synge gull.  en sexy og glatt mettet mellomtone -stemme ser ut som puster selvtillit.  drivsiden tilbyr alt du ønsker i et kraftig gevinststadium.  fra flat ærlig overdrive som er perfekt for ethvert sett med akkorder for å seilende varmt blyarbeid med mange opprettholdelser.  stasjonen er det perfekte kontrapunktet til boost.  Ikke bare gir hver side av pedalen givende gitartoner, de kan brukes til å stable sammen for en opplevelse uten denne verden.  Pro Switching -systemet som er utviklet for D & M -stasjonen, lar deg velge hvilken side av pedalen som kommer først. Dessuten kan du konfigurere pedalen til å fungere i et pro -svitsjesystem som G2 for uavhengig boost/stasjonsbruk!

som løfter

Leter du etter noe i mellom et  rent boost, for eksempel det høye Spenning  Keeley Katana, og en germanium modded profesjonell overdrive?  i så fall er d & amp; m svaret. For å få ting i gang, leverer D & amp; m stasjonen sinnssyke mengder takhøyde. Deretter kan en distinkt mellomtone stemme ringes inn for å gi deg ledelsen du drømmer om.  når den blir ringt inn, kan det gi deg trøkk og klarhet i et horn, men likevel være subtil og glatt i metning for å gi deg en varm overdrive fylt med tonn opprettholdelse.  forventer at den skal fungere godt med hvilken som helst forsterker eller rigg.

som kjører

Flere forsterkningstrinn er der den er på.  denne stasjonen leverer. Fra de laveste innstillingene, der du føler at du har oppdaget den perfekte pro-klingende overdriften, til brølet fra en high-end forsterker, leverer flerfags-scenestasjonen et sterkt mettet trøkk. Og takhøyden her er ingen slouch. Bruk den til å finne den delikate balansen mellom stasjon og AMP -metning for kjernen av tonen din.  skru opp kjøreturen for å gi deg selv en dynamisk og searing rørlignende gevinst som utmerker seg i opprettholdelse.  d & amp; m er designet for raskt angrep med rikelig med høy og lav ende.  rik harmonisk gevinst og opprettholdelse med dynamikk er det denne siden tilbyr.

at bytting

Daniel Steinhardt fra TheGigrig insisterte på at dette var en allsidig dual-Gain-boks som ikke var begrenset på noen måte med sine to enkle Stomp -brytere.  du velger bestillingen!  en enkel vipping lar deg konfigurere  pedalen slik at når både stasjonen og boost er på, bestemmer du hva som er først.  hvis du vil ha en jevn og rund tone til å gå inn i et rikt drevet AMP-lignende gevinststadium ... eller hvis du vil ha en svært drevet tone med kant og harmonikk for å bli styrket med klarhet og foredling, er det ditt valg.  ikke bare det, men Daniel hadde ingeniørene innlemme ideen sin for TRS -innsatskabler slik at denne pedalen lett skulle integrere seg i et profesjonelt bytte -system som G2.  nå kan pedalboard -designere konfigurere d & amp; m -stasjonen for å fungere som to uavhengige pedaler, og bytte mellom hver side av pedalen som den var sin egen frittstående effekt.