Keeley Compressor Plus

Classic Compressor w/ Tone and Blend

Varenr: 1141114
Keeley Compressor Plus Classic Compressor w/ Tone and Blend
2 100,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Keeley -kompressoren er den mest populære butikkkompressoren i verden.  Med godt over 80 000 kompressorer bygget i butikken vår har vi en ekspert forståelse av komprimering, begrensning og opprettholdelse.  Vi vet hva som skal til for å få et instrument til å høres ut som det er profesjonelt spilt inn.  Vi vet hvordan du får gitaren til å hoppe fra miksen. Vi vet hvordan vi skal gjøre det morsomt og enkelt å spille.  Keeley komprimering er hvordan.  Keeley Compressor Plus er den første sanne utviklingen i vår 2 og 4 knott kompressorlinje.  de nye funksjonene er enkle og rett frem.  Nå er det en enkel utgivelsesbryter som er innstilt for enkeltspoler eller humbuckers.  ikke mer lurer på om du har angrepet eller utgivelsen rett.  dine humbuckers vil ha alt angrepet og slag som de burde.  teamet vårt designet en nydelig klingende tonekontroll som understreker de mest følsomme harmonikkene som kan gå tapt i komprimering.  kompressoren Plus har nå en blandingskontroll som beholder toppene i spillet ditt, og enda viktigere, riktig fasing av gitarsignalet ditt.  Keeley Compressor Plus tilbyr det samme nydelige presset på frekvenser og søtning av tonen som de gamle kompisene ga deg, nå med fleksibiliteten til å enkelt håndtere ethvert instrument.

Keeley Compressor Plus er en kompressor med en Expander/Sustaper.  ikke bare fungerer det som en vanlig kompressor, begrensende  toppene i spillet ditt, det tilfører mer og mer gevinst etter hvert som notater forsvinner.  nå har du opprettholdt.  ingenting verre enn en lapp eller en sving som har dødd før dens tid. Keeley Compressor Plus tilfører akkurat den rette mengden vedvarende og uttrykksfull blomstring til notatene dine.

Den nye utgivelsesbryteren på Keeley Compressor Plus er designet for å gjøre det veldig enkelt å overføre mellom enkeltspole og humbucker gitarer.  humbuckers har mer gjennomsnittlig energi enn enkeltspoler som kan føre til at kompressorer holder seg i "kompresjonsmodus" i mye lenger.  Når dette skjer, vil enhver serie notater du spiller høres kjedelig ut.  med rask utgivelse av den nye kompressoren Plus, forblir humbuckerne dine sanne klingende, og hver lapp beholder dynamisk angrep og definisjon.

Tonekontrollen er vår egen design hentet fra analoge forsinkelser og andre vintage -effekter.  disse effektene brukte en vektkrets for å gjenopprette diskant og høydepunkter etter at de gikk gjennom BBD eller andre analoge forsinkelseslinjer.  Vi tok den kretsen og gjorde den til en fullverdig tonekontroll!  Vi har funnet ut at det er den perfekte måten å forsiktig legge tilbake i de høye tapte i komprimeringsprosessen.

Blendingskontrollen er en måte å få toppene til å komme gjennom mens du har opprettholdt på samme måte tid.  så hvis du  ønsker å opprettholde mer enn toppbegrensende, er denne stilen til Manhattan-komprimering for deg!  Hold alle toppene og transientene med blandings- og tonekontrollene mens du legger til opprettholdelse på bakenden.  Heaven!

Denne kompressoren er ikke bare for tung  funk eller kylling pickin 'lenger.  Den nye kompressoren Plus er for spillere som ønsker en jevn, subtil vask fra gitaren deres.  fjerne akkurat den rette mengden topper for et omgivelseslag og  bland deretter i riktig mengde diskant for en fin skimmer til gitaren din.  bruk med din favoritt fuzz for å lage en tonevegg som du bare har hørt på poster.  looping har aldri vært enklere enn med denne kompressoren.  anser det som et viktig verktøy når du lager løkker som høres godt balansert ut.  glem det hele og bruk kompressoren pluss til det beste forsterkeren du har hørt.  ingenting skyver en forsterker bedre enn Keeley Compressor Plus.

Den nye Keeley Compressor Plus er resultatet av at vi spesialiserer oss på kompressorer i over 15 år.  Chief Engineer og grunnlegger Robert Keeley sa: “Komprimering var  den første effekten jeg fant ut som var vanskelig å gjøre det bra ut av hylla, så jeg satte meg for å skape best mulig klingende komprimeringseffekt som mulig. ”  Vi har det ned til en vitenskap, men behandler den fortsatt som kunst.  Siden det er kjernen i det vi gjør, kan vi tilby det til en utrolig pris nå.  Keeley Compressor Plus er fullstendig laget i USA.  kom innom butikken vår og se på magien skje. Vi begynte ikke bare å lage kompressorer til å se bra ut sammen med co-branded kaffekrus og skjorter og hatter.  Vi har jobbet med og lyttet til proffene som har hatt den opprinnelige kompressoren på brettene sine i 10 til 15 år og funnet ut hva det vil ta for å holde den på brettene i ytterligere 10, 20 eller 30 år ... . Legg til kompressoren pluss i riggen din, du og gitaren din vil synge i flere dager.