Keeley Magnetic Echo Delay

Vintage "Tape Echo" Style Delay pedal

Varenr: 1141113
Keeley Magnetic Echo Delay Vintage "Tape Echo" Style Delay pedal Keeley Magnetic Echo Delay Vintage "Tape Echo" Style Delay pedal
2 008,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Keeley Magnetic Echo-Mag-Echo-pedalen simulerer Tube Tape Echo-lyder ved å bruke forsinkelseskretsen og litt modulasjon.  Tape -ekko har lenge blitt sett på som en varm og veldig gitarvennlig form for forsinkelse.  Mag-Echo oppnår lignende resultater ved å bruke et snev av LO-Fi-forsinkelse, en litt filtrert ekko-respons for å holde ting varmt, og litt modulasjon.  Modulasjon, eller "wow og flagre" i båndverdenen er et lite tonehøyde eller vaklende som oppstår når båndet trekkes over hodene.  Modulasjonen vi bruker ligner det vi bruker i Seafoam Chorus, en liten vaklende tonehøyde på stiene til repetisjonene.  Med et enkelt sett med kontroller for forsinkelsen - tid, regen og nivå og med "wow og flagre" -kontrollene - dybde og rate kan du lage noen veldig vintage eller heller unike toner.

 

< P> ekkokontroller

Forsinkelsestid - Denne tidskontrollen setter omtrent lengden mellom gjentakelsene dine mellom 40ms og 600ms.  Dette området er godt egnet for klassiske, vintage forsinkelseslyder som er bra for slap-back eller middels lengde forsinkelsestider.

regen-Denne kontrollen setter antall repetisjoner.  Du kan sette dette for en enkelt slap tilbake Echo eller skru det opp for en løpende, selvsoppdrett eller selvregenererende ekko.  (Gå tilbake og vri tidskontrollen for noen vanvittige lyder!)

Forsinkelsesnivå - Nivåkontrollen er din blanding, hvor høyt du vil høre ekkoene.

 

wow og flagre kontroller

dybde - vri denne kontrollen for å oppnå dypere og dypere  Korusing og tonehøyde som skifter på ekkoene dine.  Når du løfter kontrollen, vil dybden og rate LED begynne å gløde og gi deg en visuell indikasjon på mengden modulasjon du søker på repetisjonene.

Rate - Dette er din fladderkontroll.  Det er en annen måte å kontrollere hvor dårlig båndet ditt Echo utfører!  Ikke at noe bånddekke var alt i denne dårlige tilstanden, men det høres bra ut å ha en liten tonehøyde -modulasjon på ekkoet ditt!  Å bruke disse kontrollene gir deg en fin måte å skape unike og veldig musikalske forsinkelser.

Enten du er i rockabilly slap-back-ekko, eksperimentelle lyder, eller bare vil ha en flott klassisk rock-klingende ekko, magnetisk ekko vil høres bra ut i riggen din.

Keeley -elektronikk begynte å utvikle og produsere denne forsinkelsen helt tilbake i 2005.  Men mens ting skjedde, jobbet vi med andre prosjekter, og holdt alltid øye med det økende forsinkelsen og ekko -markedet.  Vi er sikre på at du vil være veldig fornøyd med tonen i denne ekko/forsinkelse/modulasjonseffekten.

Det er ganske tydelig fra denne objektive skuddvekslingen som magnetisk ekko vinner.  forsinkelsene høres mer ut som originalen og ikke så filtrert og avskåret.  Modulasjonen er mer sofistikert.  prispunktet er det samme!