Keeley Super Phat Mod

Full Range TRANSPARENT Overdrive pedal

Varenr: 1141108
Keeley Super Phat Mod Full Range TRANSPARENT Overdrive pedal Keeley Super Phat Mod Full Range TRANSPARENT Overdrive pedal
2 375,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Super Phat

Mange sier at Phat Mod leverer sin favoritt tone fra en pedal. Det er den naturlige oppbruddet som bare føles bra og lar deg uttrykke deg. Dynamikken får det til å føles levende og en del av fingrene. Det er grunnen til at den modifiserte pedalen har holdt seg i folks brett i nesten 15 år. Keeley Super Phat Mod er vår berømte mod som nå er perfeksjonert med fantastiske klingende JFET-er som etterligner gamle rørforsterkere på en unik måte.

Den originale pedalen var et flott design som har rørlignende forsterkerstadier, rørforsterkertone stabler, og en rekke toneformende kretser for å få frem det beste i enhver gitars pickups. Problemet med å bygge en i det siste har vært vanskeligheten med å finne det perfekte FET for å fange magien. Hvis det harmoniske innholdet og kornet til forvrengning og overdrive ikke helt var riktig, gikk vi videre og ventet på å prøve ut andre enheter. Vel, etter alle disse årene snublet Craighton Hale over en Toshiba -enhet som hadde magien. Vår bosatte gitarhelt, Aaron Pierce, kjent for å være veldig kritisk til selv de mest minste nyansene, flirte fra øre til øre da han godkjente denne Ear-Candy Final-versjonen. Vi hadde funnet den magiske enheten som presset den over toppen.  så vi måtte bare kle det i gull og kongelig lilla.  Navnemerket måtte snakke om sin historie og arv.  med super phat mod i en gammel, blackface-stil-logo og metallflakens klar-sparkel på gull, føler vi at det vil se utrolig ut i en hvilken som helst rigg.

Super phat mod pedal har nå utrolig Dynamikk. Det er full rekkevidde og veldig lydhør. Uttrykket "gjennomsiktig overdrive" ble født av dette designet! Fra Country Pickin ', til Blues og Rock Wailing, er Phat Mod valget for de som ikke ønsker den overreverte lyden fra en felles skriker. Sett gevinsten høy og la gitarens volumkontroll eller valgangrepet ditt gjøre jobben. Med Super Phat Mod har du nå alle våre foredlinger-det aller beste av toneformende elektronikk og moderne funksjoner som True-Bypass.

 

The Skinny on the Phat History < P> Keeley BD-2 var den første moden som hadde en bryter.  Det ble gjort for å gi spillerne to former for bassrespons. Med det svake løftet ble det kalt PHAT -modus.  Det var perfekt for spillere av strater og teles som bare ønsket et lite dytt uten å være gjørmete.  Den samme designen er også tilgjengelig via mikro -vekslingen på Super Phat Mod.  Senere ga vi ut Luna Overdrive som vant en Gear of the Year -prisen i England, og den pedalen hadde ytterligere foredlinger gjort til den og ble Katana Blue Drive.  Katana Blues -stasjonen beholdt fortsatt den aktive bass- og diskantkontrollene, men glattet ut høydepunktene og økte gevinstområdet litt.  Det var et originalt design designet for å møte mange av tonalegenskapene til Blues -driveren.  Den nye Super Phat Mod tar av ved å duplisere Keeley Phat Mod del-for-for-del med unntak av våre nye "Super JFET-er."  og vi tror du vil glede deg over denne utrolige tonen vi har laget for deg.