Keeley Memphis Sun

Neo Vintage Echo Verb SlapBack

Varenr: 1141098
Keeley Memphis Sun Neo Vintage Echo Verb SlapBack
2 387,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
15.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The New  Memphis Sun -Lo-Fi Reverb, Echo and Double-Tracker  er vårt andre studiopedal.  som Keeley 30ms ADT denne pedalen gir deg et vell av toner for å fange  den klassiske rock-and-roll-lyden så vel som lyder du ikke har hørt før.  Det er neovintage. Det er en ekko- og reverb-pedal.

Veksle gjennom de forskjellige effektene for forhåndsinnstillinger:

Slapback 600-Echo for lange forsinkelser
Solmodus-Auto Track-doubing og Slapback med korte forsinkelser
Rom og nbsp ;  -    Studio Simulation Reverb

Både Echo 600 og Sun Mode Effects har et romklang.

Det er en en-knob, rock and roll type rom reverb.

<

< p> 

slapback 600

rock and roll er djevelens musikk, ikke sant? Så selvfølgelig gjorde vi forsinkelsen opptil 666ms for å simulere noen uadydelige ekkokommaskiner som aldri virkelig eksisterte. Filtrering i slackback -modus gjøres i trinn. Først filtrerer vi sterkt responsen ved 1 kHz deretter komprimerer tingen. Husk konseptet: Pakk en haug med lyd i et lite rom, og det komprimerer. Deretter filtrerer vi det igjen ved 1 kHz!  Høres ut som rock and roll, ikke sant? Aaron Tackett er vår Rock and Roll Doctor of DSP her på Keeley. Ikke bare ser han djevelsk ut, han har en måte å få bølger til å se bra ut - å legge kurver så å si. Han har lagt 2. og 3. orden harmonikk til denne blandingen for å simulere båndrespons og utstyrsforvrengning. Bølger brettet tilbake på seg selv.  Du kommer til å elske kurvene hans.

tid 30-666ms m/m/
Regen  Som Jack White sier: “Tre.”  Opptil tre gjentakelser. Eller noen ganger seks….
Reverb Old Rock-and-Roll Room Reverb.

 

Solmodus

La oss gjøre det to ganger mamma, det er det Ok!  Automatisk dobbeltsporing (ADT) var ikke tilgjengelig på 1950 -tallet, men vi sniker det inn her fordi det gir en fantastisk lyd. Og hvis du forlenger tiden, går det rett inn i slapback -territoriet som er kjernen i country og rock and roll gitarlyder.  I likhet med våre Keeley 30ms, vil denne pedalen gjøre ADT.  Memphis-solen skaper en vintage-stemmet dobbeltspor i Mono.  Din gitar-spill "Gemini-Twin" har en veldig oppvarmet tone.  Justering av tidskontrollen lar deg enkelt lage alt fra dobbeltsporing til slapback med opptil 180 ms forsinkelsestid.

tid   Forsinkelsestid er 0-180ms.  For automatisk dobbeltsporing sett denne kontrollen på det andre merket eller nedre, 0-30ms. For Slapback høres ekko 30-180ms bra ut. Knottmarkørene bemerker 0,30,60, 90, 120, 150 og 180ms
Regen -modulasjon for ADT. Satt til AV uten rente eller dybde.  Å øke denne kontrollen øker både hastigheten og dybden på "tape" -modulasjon.
reverb det er fremdeles rock-and-roll rom reverb for meg

 

rom

Rommet reverb simulerer en liten 33' av 18' asbest-flislagt rom så fylt med musikk lydene faktisk blir komprimert.  Vi tar hensyn til frekvensresponsen til mikrofonene som ble brukt den gang. RCA 77 er løst simulert av en gruppe filtre inkludert en HPF = 300 Hz og LPF = 8 kHz. Mange gjenstander er innlemmet i romklanget vårt. Og andre og tredje ordens harmonikk legges til for å sikre at det høres helt riktig ut.

Tid er forhåndsinnsatsbeløpet: 0-150ms før forsinkelse. Dette gir mulighet for en slapback-lyd når de første refleksjonene kommer i fokus.
Regen er tonekontrollen: dette er et aktivt filter +/- 10 dB og er sentrert rundt 1,1 kHz.
Reverb er dybdekontrollen for etterklang.