Keeley Caverns Delay/Reverb V2

Varenr: 1141096
Keeley Caverns Delay/Reverb V2
3 573,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
25.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Caverns forsinker reverb V2 dual-effect pedal kombinerer forsinkelse og reverb for den perfekte enden på ethvert pedalbrett. Den har Keeleys analoge-stilforsinkelse med modulasjonsalternativer.  650ms varm forsinkelse kombineres med vår, skimmer eller modulert reverb. Caverns kommer nå med et ekte-bypass- eller løyperalternativ.  på grunn av sin lille og kompakte design, er de nye hulene en perfekt passform for ethvert flue-rigg eller lite brett der du har stramme plassbehov.  Den nye V2 har Keeleys mest populære tidsbaserte effekter, blandet perfekt via et design finjustert i over 2 år.  Enkelt sagt, det vil være et fantastisk tillegg til ethvert brett.

Reverb -siden av pedalen har 3 kavernøse lyder:

  • Vårmodus - Blackface Amp Style Spring Reverb med F-stil tremolo
  • Modulasjonsmodus-kor  modulasjon til reverb for et stort, kavernøst rom
  • Shimmer-modus-Reverb med vekt på oktav-stemmer i reverb-løypene < /li>

Forsinkelsessiden av pedalen  inkorporerer  Keeleys populære magnetiske ekkokrets, som er designet for å etterligne analoge båndforsinkelseslinjer.  treveis omskiftbar modulasjon gir deg alternativer for å legge til wow og flagre til repetisjonene.  Perfekt uttalt ekko sitter godt i blandingen, enten rent eller med forvrengning.

Den nye  hulene forsinker reverb v2 bygger på den gamle hulen pedalen ved å gi spillerne en mer åpen og logisk kontrolloppsett med mer plass Mellom fotbryterne.

Toppmonterte knekt gir mulighet for en kompakt pedalboard-layout.

True-Bypass eller Trails-alternativet gir deg frihet til å lage enorme huler av lyder og lar dem ringe ut selv etter at du har slått av pedalen.  våre buffere er konstruert for å beholde tonen din og for å mate forsterkeren et full styrke-signal.

Den nye hulen forsinkelse reverb v2 er helt bygget i USA.  Keeleys veteranbesetning bygger det mest pålitelige og veiverdige utstyret.

Bruk 2 TRS breakout-kabler for effekter lapping eller for å bruke hulene med et pro-svitsjesystem.