Jackson Audio Bloom V2 MIDI

MIDI-Controlled Dual Compressor pedal

Varenr: 1143091
Jackson Audio Bloom V2 MIDI MIDI-Controlled Dual Compressor pedal Jackson Audio Bloom V2 MIDI MIDI-Controlled Dual Compressor pedal Jackson Audio Bloom V2 MIDI MIDI-Controlled Dual Compressor pedal Jackson Audio Bloom V2 MIDI MIDI-Controlled Dual Compressor pedal
5 242,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MIDI-kontrollerbar optisk kompressor


Designet for å gi gitarister maksimal dynamisk tonalkontroll, er Bloom V2 en omfattende dynamisk motor som har fullverdig MIDI-kontroll over alle 6 kompresjonsinnstillinger.


En tredoblet enhet, Bloom V2 manipulerer dynamikken i instrumentet ved hjelp av nøyaktig innstilt optisk komprimering, 3-bånd-utjevning, boost og opprettholde kretsløp som kan aktiveres separat eller i tandem med tandem med tandem med tandem med tandem med tandem med tandem med hverandre, tillater kompresjonskontroll på måter aldri før mulig.


• Kompressorpedal
• Optisk LA-2A-stilbegrensende krets
• MIDI-kontroll over alle 6 kompresjonsparametere, ON/ Av og nivå
• 6 Forhåndsinnstillinger for øyeblikkelig tilgang
• Flat frekvensrespons sammenkoblet med 3-bånd EQ for optimal toneforming
• Lite fotavtrykk og toppmonterte knekt-for enkel pedalboard montering
• Drevet av 9 V DC PSU
       (Center -, 2,1 mm, ~ 300 mA strømtrekk)



Bloom V2 har en optisk begrensningskrets som henter inspirasjonen fra kompressorer designet under gullalderen med vakuumrørkretser, kjent for deres åpenhet og finesse.


Mens pedalen kan gi en veldig aggressiv respons ved mer ekstreme komprimeringsinnstillinger, ligger dens virkelige styrke i sin evne til å tilføre tonen en mild søtning og rundhet, ettersom den optiske kretsen fungerer for å polere av Eventuelle grove kanter i lyden.


Skjult inne i Bloom V2 er en andre hjelpekompressorkrets identisk med hovedkompressoren med to interne trimmer for komp og volum. Det kan brukes i serie foran hovedkompresjonskretsen ved å gjøre notater opprettholdes, mens fremdeles forblir klare og rene.


Bloom V2 kan fungere som et vanlig sett og glemme boost. Ved å trykke og holde fotbryteren nede, kan imidlertid blomstringskretsen sakte rampe opp til nivået som er satt av boost. Denne programmerbare ramp-up-tiden, kan brukes til å øke Sustain på holdte notater eller for å samsvare med dynamikken perfekt i en sang.


tonal fleksibilitet. Basert på den legendariske Baxandall EQ som er omtalt i utallige studioenheter, tar Bloom V2 denne kretsen og skreddersyr den for gitarister. Jackson Audio brukte enorm tid på denne EQ-oppringingen av den, slik at den ville treffe alle frekvensene som gitarister trenger å justere og deretter søtet den ved å fjerne de ørefatige høye og lave nivåer som kan vises i ekstreme innstillinger.


På grunn av dens naturlige berøringsrespons, er Bloom V2 ideell for spillere som vanligvis ikke bruker komprimering, men vil ha den 'mestret' responsen som optisk komprimering gir en gitaristtone. Legg til MIDI -kontrollen av de individuelle kretsløpsfunksjonene (kompressor, EQ, Bloom) og det totale blomstringsnivået (via MIDI -ekspresjonskontroll) og Bloom V2 er uten tvil en av de mest allsidige kompressorpedalene som noen gang er laget.