Jackson Audio Amp Mode

MOSFET Transistor Boost Pedal

Varenr: 1143087
Jackson Audio Amp Mode MOSFET Transistor Boost Pedal Jackson Audio Amp Mode MOSFET Transistor Boost Pedal Jackson Audio Amp Mode MOSFET Transistor Boost Pedal Jackson Audio Amp Mode MOSFET Transistor Boost Pedal
2 424,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MOSFET Boost


AMP -modusøkningen er basert på nøyaktig samme MOSFET -transistor Boost Circuit som finnes i den berømte Jackson Audio Prism Preamp. Den stabler seg godt med andre pedaler så vel som seg selv. Som et alltid-på-løft eller til og med et nytt løft for resten av signalkjeden og andre drivpedaler, kan AMP-modus virkelig hjelpe med å skulpturere drivkraften din fra klassisk overdrevet rytme til superartikulert og mettede ledetoner.

<

< P>
• MOSFET Boost Pedal
• Enkelt kontroll - Mindre er mer
• Perfekt som forforsterkning, alltid på eller for å gi det ekstra presset til å få lyder
• Tiny Footprint og Top Mounted Jacks - For enkel pedalboard montering
• Drevet av 9-18 v DC PSU
       (Center -, 2,1 mm, ~ 10 mA strømtrekk)


MOSFET -transistorer er et veldig populært valg for Boost Circuits, fordi de har mange AMP -lignende egenskaper når de klipper. Imidlertid kan flere mest solgte MOSFET-baserte boostpedaler på markedet også ha en veldig merkbar knitring når forsterkningsknappene deres roteres. Jackson Audio studerte oppførselen og kom med en måte å løse dette problemet på, så AMP -modus er helt stille når boostknappen blir snudd.


Single Boost Control setter det samlede boostnivået. AMP-modus er et sant løft ved at når boostkontrollen er fullt mot klokken, øker den ikke signalet ditt, det fungerer i stedet som en enhetsgevinstbuffer som styrker gitarene dine for å forhindre mot tonetap når du bruker andre effekter pedaler eller Når du kjører lange kabelkjøringer.


Bruk AMP -modus som forforsterkning for det generelle signalet ditt, et løft for å skyve en overdrive -pedal enda lenger inn i metning eller som et post -overdrive boost for å avklare og skyve din Gitar fremover i miksen.


AMP-modus har 9-18V-operasjon, ekte bypass-svitsjing og et lite fotavtrykk med toppmonterte knekt, alt gjør det enkelt å passe inn i ethvert oppsett.