Hotone FS-1 Ampero Switch

Varenr: 1148450
Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch Hotone FS-1 Ampero Switch
269,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Vi vet at du har ventet på det.
Ampero Multi-Effects-prosessor viste seg å være en spillveksler for sin enorme tone, gode allsidighet og liten størrelse. Siden først ble lansert, blir det raskt populært blant både forretter og proffmusikere. For best mulig portabilitet er fotbryterbeløpet på amponer begrenset - men for spillerne som ønsker mer fleksibilitet på denne enheten, er det ikke nok ... så her kommer det Ampero -bryteren, Amperos beste venn!

De beste ytre fotbryter for Ampero.
Ampero -bryteren er en ultra kompakt øyeblikkelig fotbryterkontroller designet ikke bare for Ampero, men også for andre enheter med øyeblikkelig støtte for fotbryterkontroller. Ampero Switch med det samme aluminiumshuset og utseendet -temadesignet, samsvarer definitivt med Amperos stemning perfekt. Nøye utvalgte fotbryter og andre komponenter sikrer behagelig bytte og utmerket utholdenhet.

Hvordan kan jeg bruke den med Ampero?
Det er ganske enkelt: Koble TRS -kontakten til Amperos Exp 2/FS Jack med den vedlagte TRS -kabelen, og deretter skriv inn Global Menu, Finn Exp 2/FS SUB -meny, sett modus til dual FS. Etter dette kan du tilordne hvilken som helst funksjon du trenger til fotbryter.

Hva er øyeblikkelig fotbrytning av typen? Og hva med låsetype?
Når vi snakker om en fotbrytning av låsetype, refererer vi til en slags fotbryter som forblir på status når den er utløses til du bruker den igjen. For eksempel en lys på/på bryter. Fotbryter av låsetype krever ikke kontinuerlig komprimering fra spillere, noe som er flott for å bytte effektpedaler av/på eller bytte mellom AMP-kanaler.

øyeblikkelig fotbryter er annerledes: den forblir bare så lenge den blir komprimert (f.eks. En lighter med en trykknapp). Når du gjør en enkelt presse på en øyeblikkelig fotbryter, vil den generere en kort av-off "puls", som er anerkjent som en "trigger" på de fleste digitale multi-effekter for å bytte forhåndsinnstillinger, tappetempo, slå effekter på/på, osv. Så øyeblikkelig fotbryter er hovedsakelig for å kontrollere et digitalt utstyr.

Hva annet kan jeg bruke Ampero Switch med?
Som nevnt er Ampero -bryteren designet for ikke bare Ampero, men også for andre enheter med øyeblikkelig støtte for fotswitch -kontroller. Funksjonen du kan ha vil variere i henhold til enheten du skal kontrollere.

funksjoner

  • Ultra-Compact, Lightweight Dual-Footswitch Controller
  • Din Amperos beste venn
  • kan brukes med andre enheter med eksterne kontrollkontakter
  • Momentær fotbryterdesign - øyeblikkelig fotbryterstøtte nødvendig
  • TRS -kabel inkludert (80 cm)


Spesifikasjoner

  • Dimensjoner: 100mm (w) x 40mm (d) x 42mm (h)
  • vekt: 130g