Godin 5th Avenue Kingpin P90 Cognac

Burst LeftHand

Varenr: 1070245
Godin 5th Avenue Kingpin P90 Cognac Burst LeftHand
13 390,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Godin 5th Avenue bringer deg tilbake til en tid da den akustiske gitaren ble overordnet. Med sjelen til en arketopp fra 1950 -tallet, er 5th Avenue en ekte årgangsånd i går med dagens nivå av moderne spillbarhet. Med mer projeksjon & Volum i de lave/midtene enn tradisjonelle akustiske archtop -gitarer, gjør den dynamisk rike tonen i 5th Avenue dette sofistikerte instrumentet til en drøm å spille, men ikke et mareritt på lommeboken din. Godin 5th Avenue gjør nå drømmen om å eie en rimelig nordamerikansk arkeytopp til en realitet! Fra Alt-Country, Delta Blues, Slide, Jazz to Rock, kan 5th Avenue virkelig levere både akustisk og elektrisk. Den nye Godin Kingpin P90 venstre pickupen på en spiral leverer all den klassiske vintagetonen med tilstedeværelse, klarhet og en liten holdning kastet inn for godt mål!

laget av kanadisk Wild Cherry, kroppen til 5th Avenue Har en støpt buet topp og rygg, i tillegg til en justerbar bro, klassiske F-hull, konturert høyglanset hodestokk, flytende pickguard og krembinding. Også den rustikke skjønnheten i den tilpassede polerte finishen skaper en nydelig satengskjønn som minner om 1800 -tallet.

Back and Sides: Canadian Wild Cherry

Top: Canadian Wild Cherry

Hals: sølvbladlønn

Fingerboard: Rosewood

Fingerboard Radius: 16" (406,4 mm)

Skala lengde: 24,84" (630,936 mm)

Nutter bredde: 1,72" ? >

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kroppskonstruksjon Hollowbody
Orientering Venstrehendt
Pickupkonfigurasjon P90