Focusrite ADN2 AD Opsjonskort ISA One

Dante, AES SPDIF, ADAT og WC

Varenr: 1139748
Focusrite ADN2 AD Opsjonskort ISA One Dante, AES SPDIF, ADAT og WC Focusrite ADN2 AD Opsjonskort ISA One Dante, AES SPDIF, ADAT og WC
10 738,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

ISA ADN2 er et valgfritt to-kanals A-D-kort som gir analog-til-digital konvertering av høy kvalitet for ISA One Mic Preamp og DI. Med Dante, AES3, ADAT ANDS/PDIF-tilkobling, fungerer kortet med prøvehastigheter opp til 24-bit/192kHz.

Kortet tilbyr primær og sekundær RJ45 Dante-utgangsporter, en XLR-kontakt for AES3-utgangen, En TOSLINK -kontakt for ADAT -utgang og RCA -kontakt for S/PDIFOutput. Word Clock I/O på BNC -kontakter tillater synkronisering til flere digitale kilder. Dette inkluderer også synkronisering av Dante -nettverket for å huse klokke, eller for å synkronisere eksternt utstyr til Dante -nettverket.

som alle andre Dante-aktiverte enheter fra hundrevis av produsenter. Måling og innstillinger får tilgang til via RedNet-kontroll, ruting konfigureres ved hjelp av Dante Controller.

og som med alle Focusrite Pro-produkter, uansett hvor du tilfeldigvis er i verden, kan du stole på en tre-års garanti hvis Enhver Focusrite Pro-maskinvare trenger å reparere eller erstatte på grunn av en produksjonsfeil.

  • To-kanals analog-til-digital omformer for ISA en
  • Opptil 24-bit/192kHz Prøvehastighet
  • Dante-tilkobling via primære og sekundære Ethernet-porter med redundans og automatisk overføring i tilfelle feil
  • To-kanals XLR-tilkobling for AES3-utgang
  • To- Kanal RCA-tilkobling for S/PDIF-utgang
  • To-kanals Toslink-kontakt for ADAT-utgang
  • Word Clock I/O på BNC-kontakter gir mulighet for synkronisering til flere digitale kilder, for å synkronisere dingen Nettverk til husklok er; Ingen maskinvareoppdatering påkrevd
  • Brainworx BX_Console Focusrite-Eksklusiv plug-in som trofast fanger lyden, følelsen og stylingen av den originale Focusrite ISA 110 Equalizer og ISA 130 Dynamics Modules.