Fender Switchboard Effects Operator

Varenr: 1196385
Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator Fender Switchboard Effects Operator
4 945,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Frigjør hele potensialet til pedalbrettet ditt! Switchboard Effects Operator er en strømlinjeformet og kompakt løsning for effektbytte med en bemerkelsesverdig enkel grensesnitt, som gir full kontroll over signalflyten, mulighet for å lagre forhåndsinnstilte kombinasjoner av effektpedaler og praktisk bytte mellom effekter - alt rett under føttene dine.

 

Designet i samarbeid med Ron Menelli, den fremste eksperten på loop-bytte som profesjonelle musikere stoler på, bruker Switchboard fem omarrangerbare releer med true bypass-effekter kombinert med en kraftig prosessor for å intuitivt endre rutingen på pedalbrettet ditt - samtidig som den opprettholder en helt analog, høykvalitets signalflyt. Bruk Switchboard for å få tilgang til hvilken som helst kombinasjon av pedaler i hvilken som helst rekkefølge, bytte flere eller individuelle effekter av og på, og til og med kontrollere fotbrytere på forsterkeren din og MIDI-aktiverte pedaler.

 

Ikke treg ned tonen din med kompliserte menyer; Switchboard sitt grafiske brukergrensesnitt og enkelte dreieknapp gjør det enkelt og morsomt å lage forhåndsinnstillinger i sanntid. Den fargerike LCD-skjermen viser tydelige grafiske elementer, slik at du alltid vet hvilke pedaler som er på og hvilken forhåndsinnstilling som er aktiv. Med 500 brukerinnstillinger, en innebygd profesjonell tuner, to høykvalitets buffere, en innebygd volumpedal med bevegelig funksjon, og mye mer, gir Switchboard profesjonell kontroll over pedalbrettet ditt i en brukervennlig pakke.


 

  • 5 releer for true bypass-effekter
  • 400 lett tilgjengelige forhåndsinnstillinger med ytterligere 100 favorittpresets
  • Stor, fargerik LCD-skjerm og dreieknapp gir enkelt grafisk brukergrensesnitt
  • Fullstendig omarrangerbare effektloop-rekkefølge
  • Programmerbar fotbryter og MIDI-utganger for styring av eksternt utstyr
  • Integrert profesjonell tuner
  • Innebygd flyttbar volumpedal
  • Byttbare high-fidelity inngangs- og utgangsbuffere
  • Stereo-kompatibel loop 5 kan brukes til stereo-effekter