Europalms Lightbox, large, 200x80cm

Varenr: 1102227
Europalms Lightbox, large, 200x80cm Europalms Lightbox, large, 200x80cm Europalms Lightbox, large, 200x80cm Europalms Lightbox, large, 200x80cm Europalms Lightbox, large, 200x80cm
6 848,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
23.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Slik blir annonsen eller informasjonen din presentert perfekt: med den store reklamekolonnen av Europalms. Kunder kan ikke ignorere det. Den er 2 meter høy, 80 cm bred og er opplyst fra innsiden. Det beste grunnlaget for å vekke nysgjerrighet. Enten på standen din, i henholdsvis i og foran butikken din eller på noen hendelser, fanger den store reklamekolonnen øyet og derfor er det grunnlaget for en vellykket presentasjon. Forresten, kolonnen er ikke tykk. Det er slank og ganske elegant. Men kolonnen har ikke bare et tiltalende utseende, den er veldig enkelt å håndtere også. Bare åpne den bestemte siden og sett inn det angitte bildet eller den forberedte informasjonen. Lukk dekselet, slå på lyset og du har en annonseringsplattform til disposisjon, som vil sette seg positivt bortsett fra resten.

Sett meldingen din i riktig perspektiv!

< Ul>
  • Elegant tosidig, konvekst lys-kolonne med børstet aluminiumsramme
  • Snap Frame-profil
  • Transparent, ikke-reflekterende plastdeksel beskytter lysbildene og plakatene
  • Moster mulig via hull i baseplaten
  • 6 lysrør inkludert i leveransen


  • Strømforsyning : 230 V AC, 50 Hz
    Strømforbruk: 180,00 W
    Dimensjoner: Bredde: 80 cm
    Dybde: 33 cm
    Høyde: 2 m
    vekt: < /td> 32,10 kg