Engl EP645 Powerball Pedal

High-gain distortionpedal

Varenr: 1140593
Engl EP645 Powerball Pedal High-gain distortionpedal Engl EP645 Powerball Pedal High-gain distortionpedal Engl EP645 Powerball Pedal High-gain distortionpedal
2 737,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
17.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Powerball-pedalen er basert på Lead2-kanalen i ENGLs Powerball II-forsterker. En spennende og litt tidstypisk måte å designe nye pedallyder på. Den prøver å etterlikne Lead-kanalen ved å gjenskape noe av kretsdesignet - og gain-stegene - som finnes i forsterkeren. Den bruker true bypass-bryter og er helt analog.

 

Lydkvaliteten i denne pedalen er noe av det man har lagt vekt på i designprosessen. Dette er ikke minst fulgt opp i måten man har håndplukket komponentene på. Kretsene er beskyttet av et veldig robust chassis, noe som gir en lang forventet levetid på produktet.

 

 

Kontroller:

  • GAIN - Venstre for mindre, høyre for mer.
  • BASS - Lave frekvenser. Venstre for opptil -7.5db, høyre for opptil +7.5db.
  • MIDDLE - Midtfrekvenser. Venstre for opptil -7.5db, høyre for opptil +7.5db.
  • TREBLE - Høye frekvenser. Venstre for opptil -7.5db, høyre for opptil +7.5db.
  • VOLUME - Utgangsvolum. Venstre for mindre, høyre for mer.
  • TRUE BYPASS (Når effekten er slått av, blir signalet rutet direkte fra jack-inngang til jack-utgang.)

 

Denne pedalen bruker 9V DC strømforsyning (senter-negativ plugg) og er beskyttet av en egen krets mot polaritet-revers. Med den andre DC-tilkoblingen har du mulighet til å supplere for flere enheter (kjedekobling). På grunn av miljøhensyn fra ENGL sin side, er det ikke noe batterirom på denne pedalen. Strømtrekket er 18 mA.