Electro-Voice R300-L/C trådløst system

Mygg (516-532Mhz)

Varenr: 1087924
Electro-Voice R300-L/C trådløst system Mygg (516-532Mhz) Electro-Voice R300-L/C trådløst system Mygg (516-532Mhz) Electro-Voice R300-L/C trådløst system Mygg (516-532Mhz)
9 225,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Denne varen har flere frekvensvalg. Hvilket frekvensområde du velger har ikke noe å si for lyden, men handler om hvilke frekvenser sender og mottaker kommuniserer på. Alle frekvensområder vi selger er lovlige å bruke i Norge, men det kan være lokale variasjoner som påvirker hvilken frekvens du bør velge. Du kan sjekke hvilke frekvenser som er ledige på din adresse på Finnsenderen.no.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

R300-L er et robust UHF-trådløst Bodypack-system, egnet for enhver applikasjon der bekvemmeligheten av en trådløs lavalier mikrofon er nødvendig. Systemets BP-300 robuste metall bodypack-sender er enkel å bruke, og drives av to AA-batterier. Inkludert med systemet, er ULM18 en retningsbestemt (kardioid) kondensator Lavalier-mikrofon som er egnet for lydforsterkning eller innspilling av stemme, og gir brukerne bekvemmelighet med en håndfri presentasjons- eller ytelsesopplevelse. Ulempen nyttig for lydforsterkningsapplikasjoner, reduserer ULM18s retningsbestemte kardioidpolartmønster tilbakemeldingspotensialet til lydsystemet når det brukes riktig. Mottakerens doble antennemangfold er med på å unngå frafall av signal, og dets holdbare metallramme og chassis kan enten brukes på en bordplate, eller rackmontert med valgfri rackmonteringsmaskinvare.