EBS Magni 502-210 basscombo

Varenr: 1178323
EBS Magni 502-210 basscombo
15 999,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
28.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Lett utover denne verden

Valg av materialer i forbindelse med Neodymium-høyttalere gjør EBS Magni 502 til en av de letteste basskombinasjonene i sin klasse (bare 15,4 kg for 210-modellen!). Men ikke bekymre deg - lyden er alt annet enn lett.  

La lyden ut av boksen

Med den innovative portingen av kabinettet både på front og bak, leverer det kompakte skapet mer produksjon og Low-end bass enn du kan forestille deg å dømme etter utseendet. Dobbeltporteringen hjelper til med å distribuere lyden jevnt for en flott lydopplevelse uavhengig av det hvis du holder deg ved siden av kombinasjonsboksen eller tråkker lenger unna. Den bruker selve rommet for å støtte og distribuere lyden. Fortsatt er tonen solid, punchy og tett på grunn av forsterkerens bruk av EBS soft clipp -teknologi og de svært effektive neodymisk høyttalerne.  

filtre og funksjoner som gjør en forskjell

forsterkeren er lik den EBS Reidmar 502, som betyr en analog forforsterker med kraftige filtre for å forme lyden og en 500 W strømmodul utviklet av EBS med muligheten til å koble opp et ekstra skap på 4 eller 8 ohm hvis noen gang er nødvendig. Du kan også bruke høykvalitets XLR-utgang for et balansert linjesignal fra forsterkeren til FOH-mikseren uten å trenge en ekstern linjeboks.

Storslått oppgraderinger siden forrige magni:
  • Redusert vekt med 6 kg (total vekt bare 15,4 kg)!
  • neodymiumhøyttalere produserer mye mer volum og stans.
  • Forbedret frekvensrespons.  
  • Strømforsterkeren, utviklet av EBS, opererer på 4 ohm og kan håndtere en 2-ohms belastning for å utvide kombinasjonsboksen med en 4-ohm eller opptil to ekstra 8-ohm høyttalerskap.
  • Bedre egnet for veien på grunn av Et nytt hardt vinylbelegg.
  • Den vevde stålgrillen bidrar til den mindre vekten og gir forbedret luftstrøm.