DIMARZIO EP1100 Toggle Switch

Right/Angle

Varenr: 1100858
DIMARZIO EP1100 Toggle Switch Right/Angle
420,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
07.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EP1100.

DiMarzio ble grunnlagt på ånden av kontinuerlig forbedring og en lidenskapelig ærbødighet for våre årgangsrøtter. Våre deler holder til de samme idealene, fordi vi vet at ytelsen til pickuppene dine bare er like god som delene som forbinder dem. Så vi søkte industrien etter de mest robuste, pålitelige og fineste klingende elektriske delene for å tilby våre kunder, inkludert mange deler som er spesialbygget spesielt for Dimarzio.
DiMarzio er avhengig av Switchcraft® for våre pickup -velgerbrytere fordi de rett og slett er det beste vi har funnet. Switchcraft® har laget disse siden 1946, ved hjelp av militære spesifikasjonsdesign, og sammen med deres praktisk talt skuddsikre kvalitet produserer de også konsekvent den mest naturlige og musikalske lyden. Mindre brytere lider av merkbar tonetap og bruker en avrundet kontakttopp som notorisk får bryteren til å falle ut av posisjon etter minimal bruk. Switchcraft's design bruker en firkantet kontakt som oppretter to ganger kontaktområdet, noe som resulterer i et uforlignelig pålitelig hold i noen stilling.
En flush-montert flat knurret nøtt og en dyp knurret nøtt er inkludert, i tillegg til skrue-på-sorte og kremknotter.
Disse bryterne ettermonterer USA Gibson®, med en 3/8-tommers gjenget akseldiameter, gjenget akselhøyde: 6/32 ”(4,763 mm), og strekker seg 1-9/16” (39.688mm) i lengde.