DOD Looking Glass OD

Overdrivepedal

Varenr: 1091243
DOD Looking Glass OD Overdrivepedal
2 430,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ring inn den ideelle refleksjonen av lyden din med et sett med kraftige, men enkle kontroller. Du kan holde ting enkelt og bruke utseende glasset til toneforming, glassaktig boost og lett overdrive, eller gå lenger ned i kaninhullet inn i de rå, psykedeliske lydene fra en vintage forsterker som er presset til randen av fiasko. Med en ny hybrid av klasse-en diskret FET-design, er det asymmetriske klipping av glasset så lydhør at det kan gå fra den ene enden av spekteret til den andre med ikke bare en flick av en bryter, men med plukkangrep alene. < /p>

 

Overdrive glass er samarbeid mellom DoD og boutique -pedalselskapet skopedaler. Christopher Venter av skopedaler er kjent for sine unike kretsløp, fargerike perspektiv på klassiske effekter og minimalistisk designestetikk.

 

Bygget for maksimal allsidighet, utseende glass 'unike inngang Filterfunksjonen lar spilleren temme altfor lyse gitarer og samhandler med gitarens pickups for å hjelpe deg med å skjære gjennom blandingen uten å makulere publikums ører. Den allsidige, intuitive pre-drive bassnittet og etterkjøringsdrivkontrollene lar deg beholde klarhet i blandingen eller ringe inn enhver raunchy rå tone du ønsker. Og det er nok produksjon og gevinst på trykk for å få til og med den røde dronningen til å miste hodet.

 

Det utseende glasset er ekte bypass, noe som gjør at gitartonen din kan forbli uberørt Selv når det er av og strømforsyningsinngangen gjør den pedalboard -vennlig.