Digitech Mosaic

Varenr: 1080449
Digitech Mosaic Digitech Mosaic Digitech Mosaic Digitech Mosaic Digitech Mosaic Digitech Mosaic
2 139,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Får Din 6-Strengs Gitar til Å Låte som en 12-Strenger!

 


Digitech® Mosaic Polyphonic 12 -String Effect Pedal setter deg på banen for å lage frodige 12-strengslyder med enten 6-strengs elektriske eller forsterkede akustiske gitarer. Umiddelbart identifiserbare 12-streng toner er nå dine med oktav lave strenger og doblet høye strenger. Enkeltnotater og full akkordstrommer skinner med polyfonisk rikdom og himmelsk bevegelse som vil inspirere deg. Mosaikkens balanserte lav-end respons med skarp oktav Shimmer produserer en tone som er frodig og artikulert, akkurat som med en 12-strengs gitar.

 


skreddersydde mosaikkens Lyd med uavhengig nivå og tonekontroller. Nivå vil kontrollere 12-strengseffektintensiteten mens tonen former den generelle lysstyrken i effekten. Mosaikken vil gi deg en rikere, mer resonans og full tone enn en standard seks-strengs gitar. Det er sann bypass og bruker en 9V DC strømforsyning for enkelt å integrere seg i din eksisterende pedalboard.

 


Spesifikasjoner:

  • Gjør en hvilken som helst 6-strengs gitar til en 12-streng
  • avansert, polyfonisk tonehøyde og intelligent dobling
  • Justerbar tonekontroll
  • 9VDC strømforsyning inkludert
  • True bypass