Death By Audio Rooms

Stereo Reverberator

Varenr: 1141251
Death By Audio Rooms Stereo Reverberator Death By Audio Rooms Stereo Reverberator
6 240,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

En stereo, multifunksjon digital reverb, rom er i stand til å seilende volum, inngjerdede lydvegger og lange, etterfølgende reverberant sinn. Det er det fint innstilte og uendelig finjusterbare resultatet av Oliver Ackermanns livslange besettelse med reverb -effekter.

 

Roms seks reverb-algoritmer (rom, siffer, topp, bølge, port og gong) har blitt nøye programmert internt for å levere et uendelig univers av lyder. For å hjelpe til med utforskningen, har pedalen en altfotsbryter som engasjerer et sekundært sett med kontroller. Dette gjør at brukeren sømløst kan skifte mellom innstillingene og aktiverer også en ekstern uttrykkspedal (valgfritt) for håndfri rom-og-tid-reise av en kosmisk auditiv karakter.

 

En utgangsmikser designet i samarbeid med elektroniske lydeksperimenter gir uberørt, studiokvalitetskontroll av de våte og tørre signalene fra -inf til 20x forsterkning, noe i innspillingsstudioet, og med gevinst til overs. Roms kreative I/O -bytte og dobbeltmono -tørre signallinjer gir mulighet for et vell av mulige mono- og stereokonfigurasjoner, noe som gjør det enkelt å rute signaler for parallell prosessering eller stereoforsterkeroppsett.

 

Hovedfunksjoner:

    Seks unike, nøye programmerte stereo -reverb -algoritmer:

    • Rom - Klassisk reverb som simulerer mange forskjellige rom
    • Digit - Filter Matrix Verb som er i stand til å skape andre verdslige resonanser og sprukket gjentakelser.
    • Peak - Et super intenst båndpassfilter kombinert med en omgivende reverb
    • Wave - Gated Reverb. Korte reverb tider skaper en klassisk porteffekt, lange reverb tider skaper en kontrollerbar fryseeffekt.
    • Gate - skaper en tonehøyde vibrato efekt. Senking av tiden vil blande ut reverb -signalet, slik at feier fra kor/vibrato til lange modulerte reverbs.
    • Gong - Ethereal, Crushed Reverb -lyder garantert å gjøre deg til en stjerne i den kommende nyinnspilling av Dune og leve ut dine sci -fi -fantasier om romfart og galaktisk dominans. Kontroller krydderet, kontroller universet.

     

    1. ALT -fotbryterbryter mellom to sett med kontroller og engasjerer ekspresjonspedalinngang
    2. Clever I/O -svitsjing - gir mulighet for en rekke rutingsmuligheter for parallell prosessering/stereoforsterkeroppsett
    3. Hi-fidelity output mikser designet i samarbeid med elektroniske lydeksperimenter
    4. Ekspresjonsinngang - Nesten ethvert vanlig uttrykkspedal legger til ekstra kontroll over F- eller T -knottene
    5. Drevet av vanlig 9V PSU (Center -, 2,1 mm, ~ 80 mA strømtrekk)