D'addario DZ610 3/4M Zyex Bass Set 3/4

Medium Tension

Varenr: 1038106
3 290,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
20.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Zyex syntetiske kjernestrenger gir en ekstremt varm, rik lyd. Zyex -strenger er laget av en ny generasjon syntetisk materiale, og skaper strenger som er utrolig stabile under drastiske klimatiske forhold. Zyex Bass Strings gir rike, tarmlignende, kompleks tone, kombinert med kraft og klarhet for både pizzicato og bøying. Zyex bassstrenger ble først og fremst utviklet for å tilby fremragende pizzicato -angrep og opprettholde, samt suveren bøyningsrespons. Få lyden og følelsen av tarmstrenger med mer jevnhet, projeksjon og stabilitet enn ekte tarm.

Skalert for å passe til 3/4 størrelse bass med en spillelengde på 41 3/4 tommer (1060mm), disse mediet Spenningsstrenger er optimalisert for et flertall av spillerne.

  • 3/4 størrelse bass med en spillelengde på 1060 mm 41 360 mm. >
  • ZYEX-syntetisk kjerne produserer en rik, varm, tarmlignende tone
  • utviklet først og fremst for å tilby fremragende pizzicato-angrep og opprettholde, samt suveren bøyningsrespons
  • alle d & apoer; Addario String /vibrerende lengde er den samme). 3/4 skala A, D og G -strenger vil fungere med 4/4 E -strengen.