Cloud CloudLifter CL-4 Rack

Varenr: 1122626
Cloud CloudLifter CL-4 Rack Cloud CloudLifter CL-4 Rack
7 979,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

CloudLifter CL-4 MIC-aktivator er basert på Clouds prisbelønte CloudLifter-teknologi som konverterer fantomkraft til en ekstra +25 dB ultra-rengjøringsgevinst for lav utgangsdynamikk og båndmics. Skyløftere løser problemer som støyende forforsterker og kan brukes til å drive sterkere, renere signaler over lange XLR -kabelkjøringer. Single Rack Space CL-4 er enkel og kompakt, med fire bakmonterte sett med balanserte XLR-innganger og utganger og er ideell for kringkasting, live lyd, offentlig adresse og profesjonelle studioprogrammer.

 

Cloudlifters forbedrer ytelsen til passive mikrofonsignaler ved å drive sterkere, renere signaler over lange XLR-kabelkjøringer og gi betydelig ultra-ren gevinst, før mikseren eller forforsterkningen. Dette gjør at mikrofonens forforsterker kan fungere ved å bruke mye lavere forsterkningsinnstillinger, noe som resulterer i betydelig redusert støy og forbedret klarhet. CL-4 er vedlagt i et robust rackmontering som tilbyr utmerket skjerming og holdbarhet.

 

Bruke patent i påvente av teknologi som holder den direkte lydstien gratis-og-klar av transformatorer, kondensatorer og motstander, CL-4 huser klasse A, diskrete JFET-kretsløp som leverer verdensklasse, ultra-rent forsterkning mens de bevarer de naturlige soniske egenskapene til kilden.