Cloud CloudLifter CL-Z

Varenr: 1122625
Cloud CloudLifter CL-Z
3 980,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.03.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Cloud® Microphones CloudLifter® CL-Z MIC Activator® bruker fantomkraft fra forforsterkeren din for å løse en rekke vanlige problemer med dynamiske og båndmikrofoner, samtidig som du maksimerer lydkvaliteten din, noe som gjør det til en må-ha-boks for studioet ditt eller Live Toolset. Den er designet for å være en mellommann mellom mikrofonen og forforsterkningen din, og maksimerer signalkvaliteten ved å gi en ekstra +25dB ultra-rengjøringsgevinst. Dette kan forbedre lydkvaliteten dramatisk når du bruker forforsterker som er støyende i deres øvre forsterkningsområde, og med lange kabelløp.

 

CL-Z gir et spekter av nytt Muligheter med dets omfattende funksjonssett. Kontinuerlig variabel inngangsimpedans fra 150 ohm til 15K ohm gir mulighet for ultimate kontroll over mikrofonet ditt, mens det variable lavkuttede filteret muliggjør tilpasset tonalforming og kontroll over mikrofonens naturlige nærhetseffekt. Dette er spesielt nyttig for stemme og andre kilder der lavere frekvenser trenger en skånsom eller drastisk reduksjon.

 

CL-Z, som alle skyløftere, krever fantomkraft for å operere, Likevel gir ikke fantom til inngangen. Av denne grunn er skyløftere en ideell løsning for både bånd, dynamiske og rørmikrofoner!