Cloud CloudLifter CL-2

Varenr: 1122624
Cloud CloudLifter CL-2
3 695,-Kampanjepris
4 105,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Aktiv gevinst for dynamikk og bånd

Det handler om gevinst og impedans. Mens noen av de beste klingende mikrofonene der ute er lavutgangsdynamikk og bånd, kan pre-amplifisering kan  være utfordrende på grunn av kravene til forsterkning og impedans. Cloudlifters adresserer dette ved å gi passive mikrofon signaliserer en viktig inline boost-up til +25dB ultra-rengjørte gevinst-mens du laster inn mikrofonenes transformator for optimal ytelse.

CloudLifter® CL-2 er helt selvforsynt, med to uavhengige kanaler, bare drevet av fantomkraften fra mikseren eller forforsterkningen din. CL-2 er ideell for både dynamikk og bånd, og gjør fantomkraften til den ekstra gevinsten som kreves for å bruke passive mikrofoner. Den umiddelbare dosen av ekstra gevinst kan gjøre til og med en budsjettmikrofon/forforsterkerkombinasjon lyd ren og profesjonell.

For kringkasting og levende lyd kan det aktive utgangssignalet til CL-2 forhindre ekstra støy over Lange kabelkjøringer. Med uendelige bruksområder blir skyløftere raskt en standard arbeidshesteløsning for lyd- og kringkastingsfagfolk.