Casio CT-S400

Varenr: 1178311
Casio CT-S400 Casio CT-S400 Casio CT-S400 Casio CT-S400
3 076,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • 600 realistiske instrumentlyder og 200 rytmer
  • AiX lydkilde som garanterer fantastisk lydkvalitet
  • Anslagsfølsomme tangenter
  • Horisontalt bassrefleks lydsystem med surroundfunksjon
  • Bluetooth® MIDI / Audio med WU-BT10 trådløs dongle (ikke inkludert)
  • Kompatibel med CASIO MUSIC SPACE

Anslagsfølsomt keyboard med et bredt spekter av funksjoner. CT-S400 er et veldig brukervennlig keyboard med en rekke funksjoner. CT-S400 passer for alle aldre, kunnskapsnivåer og miljøer. Den fleksible og stilige designen gjør det enkelt å ta med keyboardet hvor som helst, når som helst, og la inspirasjonen drive kreativiteten din. På dette keyboardet finner du 600 instrumentlyder av høy kvalitet, 200 rytmer og en rekke komp. Takket være et redusert antall brytere og knapper, en LCD-skjerm og en dreieknapp er CT-S400 superenkel å bruke. CT-S400 er fullt kompatibelt med CASIO MUSIC SPACE.

CASIO MUSIC SPACE er en digital musikklærer, konsertsimulator, musikkspiller og mye mer. En komplett digital løsning for å se, lytte og spille musikk. En app for alle som vil leke og lære å spille. CASIO MUSIC SPACE er for nybegynnere, de som børster støv av gamle ferdigheter og alle som vil oppleve en ny måte å spille på. CASIO MUSIC SPACE er gratis.