Casio CDP-S110BK

Varenr: 1178304
4 745,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • Kompakt digitalpiano med fullstørrelse tangenter, høyoppløst lydgenerering og imponerende høytalersystem
  • Scaled Hammer Action Keyboard II med 3 sensorer for dynamisk spill og mulighet for retrigg
  • Kompatibelt med CASIO MUSIC SPACE
  • 10st innebygde lyder, inklusive flygler og elpianoer
  • 8+8w høytalere, hodetelefonutgang og AUX-in
  • Forvandle pianoet til et møbel med Casio CS-46P benstativ (selges separat)

CDP-S110 er en populær inngangsmodell til digitalpiano. Pianoets fullverdige tangenter med Scaled Hammer Action Keyboard II gir deg en spillefølelse som minner om et ekte flygel. Innebygget finner du 10st velprogrammerte lyder som låter like bra i de innebyggede høyttalerne som i hodetelefoner. Det finnes også en AUX-inngang der du kan koble inn for eksempel mobiltelefonen for å spille av og øve til din favorittmusikk igjennom de innebyggede høyttalerne eller bruke Casio's gratis app CASIO MUSIC SPACE. 

CASIO MUSIC SPACE er en digital musikklærer, konsertsimulator, musikkspiller og mye mer. En komplett digital løsning for å se, lytte og spille musikk. En app for alle som vil leke og lære å spille. CASIO MUSIC SPACE er for nybegynnere, de som børster støv av gamle ferdigheter og alle som vil oppleve en ny måte å spille på. CASIO MUSIC SPACE er gratis.