Casio AP-270BK

Varenr: 1178301
10 411,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Med to nye fortryllende pianolyder i et eneste instrument har dualltid tilgang til det ultimate pianoet for enhver anledning

Multidimensjonell Moprhing AiR Ljudkilde
Når man sammenligner etakustisk piano med et digitalpiano er en av forskjellene den varierende etterklangen av resonerende lyd.

Casio’s Multi-dimensional Morphing AiR* Sound Source simulerer dette resonansfenomenet når man kombinerer alle 88 tangentene eller bruker pedalene.

Lydkilden inneholder også en vid dynamikk, fra soft pianississimo (ppp) som vanligvis er for detaljert for et vanlig digitalpiano, men også en kraftfull forte shissimo (ff).

2 legendariske pianolyder
Velg mellom to verdenskjente preprogrammerte pianolyderetter sjanger og anledning

Grand Piano 1:
En superb, mektig og fyldig pianolyd som resonerer delikat og er tilpasset klassiskmusikk.

Grand Piano 2:
En "crispy" og luxuriøs pianolyd som passer bra i jazz- och popsammenhenger.

Tri-sensor Scaled HammerAction Keyboard II
Tre avanserte Casio sensorer analyserer kraften i anslaget, timingen og dette resulterer i en lydkvalitet som tidligere bare har vært hørt på akustiske pianoer.

Hammermekanikken emulerer spillefølelsen på et ekte grand piano der mere kraft kreves for å slå an toner lengre ned på klaviaturet og vice versa.

Simulert ibenholt og elfenben
Simulerte ibenholt- og elfenbenstangenter hindrer fingrene fra å skli på grunn av svette ved lange spilleøkter Gjenskaper en klassisk autentisk grandpianofølelse.

Concert Play
Høykvalitative orkesterinspillingermedfølger. Pianisten kan spille med ognyte av følelsen å delta i en magnifik konsert. Noter til konsertene er inkludert.