Bugera T5-INFINIUM

5W Tube Amplifier Head

Varenr: 1083981
Bugera T5-INFINIUM 5W Tube Amplifier Head
2 280,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Rørforsterkerhode med 5-watt CAGE-stil med Infinium Tube Life Multiplier og Reverb

Den tidløse utformingen og lyden fra all-rørforsterkeren har gjort sitt uutslettelige preg på utallige elskede spor som spenner over historien til historien den elektriske gitaren. Med den ultimate jakten på de fantastisk mettede og smørete årgangstonene i tankene, presenterer vi stolt T5 -forsterkeren. T5 har et nydelig utseende levetid med opptil 20 ganger. En innebygd 2-veis kraftdempende tonen i drømmene dine.
Vi toppet det hele med en søt klingende, high-definition reverb som gir en luft av tidløshet til solo- og rytmedeler, og en phat-bryter for å øke lydkarakteren til gitarspillet ditt til og med mer. Det hele legger opp til en alt-rørforsterker med vintage styling og skandaløs tone-den lille, men mektige T5 Infinium!


Klassisk all-rørdesign:

T5 Infinium Har ekte klasse-A-teknologi med en 12ax7 front-end og et EL84-strømstadium. T5 er en mesterlig, håndlaget amplifi er, T5 gir søtbalansert harmonikk og naturlig rørkompresjon, noe Mer bærbar og attraktiv pakke. Handselected 12ax7 forforsterkerrøret i T5s klassiske forforsterker fra 60-tallet gir alt fra søtt-svingende blues til tankeknusende knase. EL84-utgangsrøret er ofte ansatt i britisk stil, og er kjent for sin skarpe og chimende tonalkvalitet, når den skyves til det maksimale, og T5 utnytter den kraften via den innebygde kraftdempende-for den ultimate gitartonen til enhver Volumnivå.


Infinium Tube Life Multiplier -teknologi:

År i skapelsen kan vår Infinium Tube Life Multiplier -teknologi utvide den brukbare levetiden til forsterkerens dyre kraftrør med UP til 20 ganger, sparer du enorme penger og sikrer integriteten til tonen din. Hvordan? Denne revolusjonerende kretsen overvåker automatisk og kontinuerlig ytelsen til hvert utgangsrør, og dynamisk driver den mot målets driftspunkt, for en jevnt fordelt belastning.
Infinium kompenserer også for effekten av aldring, og justerer strømnivået automatisk for å holde rørene Høres så bra ut som nye - selv når AC -linjespenninger faller under nominelle nivåer. Lignende teknologi har blitt brukt i flere tiår i firehjulsdrift, der systemer modulerer kraften som går til hvert hjul for å forbedre trekkraft. Bare vurder Infinium Series Amps “4-wheel Drive” for gitaren din.
Infinium Series ampere tar alt gjetningene ut av rørerstatningen ved å belyse en LED ved siden av et rør som når slutten på den brukbare levetiden. Og takket være Infiniums Auto-Bias-design, erstatter du ganske enkelt det indikerte røret-uten en tur til verkstedet, og sparer deg enda mer penger.


Tilgjengelig utelukkende fra Bugera, Infinium Tube Life Multiplier Technology er et stort gjennombrudd innen forsterkerdesign og produksjon, og gir utrolig pålitelighet for sceneytelsen din og mer konsistent lyd over levetiden til rørene dine. Siden de alltid opererer på optimale nivåer, presterer utgangsrørene mer forutsigbart og varer mye lenger, takket være Bugeras fantastiske infinium-teknologi, og sparer deg for noen alvorlige penger!


HD-reverb:


High-Definition Reverb:


High-Definition Reverb:


High-Definition Reverb:


HD-teknologi, sparer deg noen alvorlige penger! P>

Legger til den imponerende listen over toneformingsalternativer, setter T5s HD-reverb den perfekte finpuss til signaturlyden din. Justerbar via den dedikerte kontrollen på frontpanelet, kan du endelig oppnå all lyd du ønsker-fra et subtilt preg til den kavernøse, naturlige klingende etterklangen til en stor arena.


Funksjoner:

  • Håndbygd 5-watt gitarhode drevet av 1 x 12ax7 og 1 x EL84 rør
  • Autentisk forforsterkerdesign-alt fra tradisjonell ren/knas til moderne høye gevinstlyder < /Li>
  • Revolutionær Infinium Tube Life Multiplikator-teknologi:
    - forlenger levetiden til forsterkerens dyre kraftrør opptil 20 ganger
    - gir utrolig pålitelighet og jevn tone i løpet av den komplette levetiden til rørene dine
    - overvåker ytelsen til kraftrøret kontinuerlig og viser mangelfullt rør for å tillate enkel erstatning
  • Integrert HD-reverb med dedikert reverb-kontroll
  • Vintage equalizer-seksjon med dedikert bass- og diskennkontroller < /li>
  • phat switch for å øke lydkarakteren til gitarspillet ditt
  • innebygd 2-veis power att Enuator lar deg få ultimate lyd på ethvert volum
  • Cage Style Metallic Mirror Finish and Suitcase-Type Handle Redolent of Vintage Taste
  • Designet og konstruert av Bugera Tyskland