Bugera T50 INFINIUM

50W Tube Amplifier Head

Varenr: 1083980
Bugera T50 INFINIUM 50W Tube Amplifier Head
5 087,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

50-watt CAGE-stil 2-kanalsørforsterkerhode med Infinium Tube Life Multiplier, Multi-Class A/AB-operasjon og reverb


 

  • Håndbygget 50-watt gitarhode drevet av 4 x 12ax7 og 2 x EL34 rør
  • Autentisk 2-kanals forforsterkerdesign-alt fra tradisjonell ren/knase til moderne høye gevinstlyder
  • Revolutionær Infinium Tube Life Multiplikator Teknologi:
    - forlenger levetiden til forsterkerens dyre kraftrør opp til 20 ganger
    - gir utrolig pålitelighet og jevn tone i løpet av den komplette levetiden til rørene dine
    - ikke behov For dyre matchede rørsett
    - lar deg blande og matche enhver kombinasjon av kompatible rørtyper og merker
    - overvåker ytelsen til hvert strømrør kontinuerlig og viser mangelfulle rør for å gi enkel og individuell erstatning
  • Byttbar klasse-A/AB-operasjon for Ultimate Power Amp Voicing: Class-A for klassisk varme og klasse-AB for rå, høyhastighets kraft
  • Integrert high-definition reverb med dedikert reverb-kontroll
  • Kraftig fotbrytning for kanal- og reverb-funksjon inkludert
  • Vintage Equalizer -seksjon med dedikert bass, midt- og diskantkontroller
  • Phat Switch for å øke lydkarakteren til gitarspillet ditt
  • Høyttaler-emulert utgang med 1 x 12 eller 4 x 12 Voicing-alternativ
  • Impedansbryter (4, 8 og 16 ohm) for å matche praktisk talt ethvert høyttalerskap
  • Cage Style Metallic Mirror Finish and Suitcase-Type Handle Redolent of Vintage Taste
  • Designet og konstruert i Tyskland


T50 Infinium

Når du tenker på klassisk britisk rock, er lyden ubestridelig. Det er de tingene drømmer er laget av, den søte ren-knasende som skapte en generasjon legendariske spillere og musikken som har stått tidens prøve. Vi pakket all den ikoniske tonen, og all den edgy karakteren til en moderne høygående forsterker i en liten, men kraftig pakke-T50 Infinium! Vi la til et ikke-kompromis post-fase-splitter, dual-VR-mestervolum som lar deg dempe signalet rett før strømrørene for fullt harmonisk innhold på ethvert nivå, og en enorm utgangstransformator for økt dynamisk respons og klarhet. Med 4 x 12ax7 rør og 2 x EL34 kraftrør, er T50 i stand til å dekke enorme soniske territorier med bemerkelsesverdig letthet. En ekte 2-kanals forsterker, de rene og blymarkanalene er helt uavhengige, og hver har sin egen tilpassede skreddersydde 3-bånds tonestabel (diskant/midt/bass) for den ultimate i toneforming.


T50s Push-Pull Power-seksjon leverer 50 watt solid rock 'n' roll og har vår revolusjonerende Infinium Tube Life Multiplier-teknologi-som ikke bare kontrollerer statusens status, men kan forlenge levetiden med opptil 20 ganger . T50 Infinium inkluderer også omskiftbar klasse-A og klasse-AB-operasjon, slik at du kan velge klasse-A for vintage silkiness, eller klasse AB for sin rå og svært responsive kraft. Vi toppet det hele med en søt klingende, high-definition reverb som gir en luft av tidløshet til solo- og rytmedeler, og en phat-bryter for å øke lydkarakteren til gitaren din som spiller enda mer. Det hele legger opp til en alt-rørforsterker med massiv stadium tilstedeværelse og uhemmet allsidighet-det utrolige T50 Infinium!


Klassisk design av alle rør

Håndvalgte 12ax7 Rør i T50 Infiniums forforsterkning gir en overflod av dynamisk tone-for alt fra grungy høygraderende rockelyder over Britpops rene og knasende godhet, til søt og jazzy blues. Vi sender T50 lastet med EL34-utgangsrør, som vanligvis brukes i high-end gitarforsterkere på grunn av deres punchy lave og større forvrengningsegenskaper ved lavere effekt enn andre utgangsrør-og denne skjønnheten i en forsterkerhogner hver siste dråpe til fantastisk effekt ! T50 Infinium, som er en mesterlig utarbeidet all-rørforsterker, gir søtbalansert harmonikk og naturlig rørkompresjon, noe som resulterer i den varme forvrengningen og oppbruddet som er så typisk for de elskede britiske forsterkerne fra i går.


Infinium Tube Life Multiplier -teknologi

År i ferd med å gjøre, kan vår Infinium Tube Life Multiplier -teknologi utvide den brukbare levetiden til forsterkerens dyre kraftrør med opptil 20 ganger, og sparer deg enorme penger og sikrer integriteten til din tone. Hvordan? Denne revolusjonerende kretsen overvåker automatisk og kontinuerlig ytelsen til hvert utgangsrør, og dynamisk driver den mot målets driftspunkt, for en jevnt fordelt belastning.


Infinium kompenserer også for effekten av aldring, automatisk Justere strømnivåer for å holde rørene høres så gode ut som nye - selv når AC -linjespenninger synker under nominelle nivåer. Lignende teknologi har blitt brukt i flere tiår i firehjulsdrift, der systemer modulerer kraften som går til hvert hjul for å forbedre trekkraft. Bare vurder Infinium Series Amps “4-wheel Drive” for gitaren din.


Infinium-serieforsterkere Ta alt gjetningene ut av rørutskiftning ved å belyse en LED ved siden av et rør som når slutten av dens brukbare levetid. Og takket være Infiniums Auto-Bias-design, erstatter du ganske enkelt det indikerte røret-uten en tur til verkstedet, og sparer deg enda mer penger.


Tilgjengelig utelukkende fra  Bugera, Infinium Tube Life Multiplier Teknologi er et stort gjennombrudd innen forsterkerdesign og produksjon, og gir utrolig pålitelighet for sceneytelsen din og mer konsistent lyd over levetiden til rørene dine. Siden de alltid opererer på optimale nivåer, presterer utgangsrørene mer forutsigbart og varer mye lenger, takket være  Bugeras fantastiske infinium-teknologi, og sparer deg noen alvorlige penger!


HD-high-definition reverb


HD-high-definition reverb


HD-high-definition Reverb < P>

Legger til den imponerende listen over toneformingsalternativer, setter T50 Infiniums HD-reverb det perfekte preg på signaturlyden din. Justerbar via den dedikerte frontpanelkontrollen, kan du endelig oppnå all lyd du ønsker-fra et subtilt preg til den kavernøse, naturlige klingende etterklangene til en stor arena.


Speaker emulering-send dem din Beste tone

Du kommer til å elske T50s innebygde emulerte DI-utgang! Enten du bare vil sende all den vakre tonen til fronten av husblandingskortet, eller registrere noen få riff eller spor hjemme, ved å bruke en av våre USB-klare miksere, får denne balanserte TRS-utgangen virkelig jobben gjort. Signalet er tappet før-mester og kutt før tone, så slikkene dine kommer til mikseren i all sin uberørte prakt-og du kan velge enten en 1 x 12, eller 4 x 12 kabinettemulering med en bryter. Ikke hold all den tonen for deg selv - la hele verden høre den!


Fotbryter og FX Loop inkludert

Du har alle verktøyene du trenger, rett ut av boksen! Vi inkluderer en kraftig fotbrytning for utvalg av kanal- og reverb, så du har enkel og praktisk kontroll over tonen din, rett fra pedalboardet ditt-slik at du kan fokusere på ytelsen din. Den medfølgende FX -sløyfen med effekternivåbryter lar deg full kontroll over signalrutingen din, og optimalisere tonen din for samlingen av pedaler og eksternt gir.


Unfelt kvalitet og lyd


Unkkompromiserende kvalitet og lyd


, kompromissløst kvalitet og lyd

, ikke komprimering av pedaler og eksternt gir. P> Lang levetid og imponerende holdbarhet er sikret, takket være komponentene av høy kvalitet og eksepsjonelt robust konstruksjon som finnes i hele. Designet og konstruert av  Bugera  Tyskland og med vårt  3-årige begrensede garantiprogram , alt-røret T50 Infinium gir deg utrolig ren, glitrende autentisk bergs tone. Legg til at det omskiftbare klasse-A/AB-strømstadiet, Infinium Tube Life Multiplier-teknologien, innebygd reverb, en FX-sløyfe og mye mer-og den fantastiske T50 vil raskt bli din nye go-to forsterker!


Uansett hvilken tid eller farge på rørforsterkning du foretrekker, gir T50 Infinium fantastiske resultater hver gang.