Boss VE-22 Vocal Performer

Varenr: 1196215
Boss VE-22 Vocal Performer Boss VE-22 Vocal Performer Boss VE-22 Vocal Performer
4 420,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Avanserte BOSS vokaleffekter og profesjonell mikrofonpreamp for sceneframføring, innspilling, øving og direktestrømming.

 

Gi vokalen din kraft

Ta styringen på vokallyden din med VE-22, en portabel verktøykasse med multieffekter spesiallaget for sangere. Framfør med et allsidig bibliotek av høykvalitets BOSS-prosessering, fra grunnleggende studioforbedringer til dramatiske stemmeendrende effekter. Utvid rekkevidden din med sanntidsharmonier. Og vær kreativ med det frittflytende grensesnittet og de allsidige funksjonene til øving, innspilling og internettstrømming. Med VE-22 i oppsettet ditt er du klar til å levere minneverdige, slagkraftige vokalframføringer uansett hvor du synger.

 

 

  • Avansert multieffektprosessor med et allsidig utvalg lydbearbeidingsverktøy for vokalister
  • Forbedre lyden din med essensielle effekter slik som kompressor, EQ, delay, ekko, klang, med mer
  • Lag bearbeidede lyder med lo-fi, vreng, radio, ringmod, og andre spesialeffekter
  • Automatisk tonehøydekorrigering for lett finjustering eller aggressive elektroniske lyder
  • Harmoni- og doblingsfunksjoner for å skape imponerende ensemblevokallyder
  • Skru inn fantastiske lyder raskt med det intuitive grensesnittet
  • Tydelig farge-LCD og flerfunksjonsknotter for rask parametertilgang
  • 50 proffe forhåndsinnstillinger klare til bruk, og 99 minneplasser der du kan lagre dine egne oppsett
  • XLR mikrofoninngang med fantommating og mikrofon-sensitivitetskontroll
  • To XLR-utganger med stereo, dobbel mono, eller våt/tørr-bruk
  • USB-C for innspilling og lydavspilling via en datamaskin eller mobilenhet* (*Det kan ikke garanteres kompatibilitet med alle tredjeparts enheter og programvare.)
  • Aux-inngang for å synge sammen med favorittsangene dine og bakgrunnsmusikk
  • Innebygd looper for øving, framføring og utvikling av ideer
  • Tre brytere som kan tilpasses, med store overflater laget for fot- eller håndbetjening
  • Tilkobling for en expressionpedal eller opptil to eksterne fotbrytere
  • Drives av fire AA-batterier eller en AC-adapter (ekstrautstyr)
  • Tilleggsutstyret CB-VE22 bag for å frakte VE-22, en mikrofon, kabel og tilbehør

 

 

Enestående BOSS vokaleffekter

VE-22 er fullspekket med de nyeste forbedringene innen BOSS' anerkjente Vocal Performer-teknologi. Støtt opp stemmen din med grunnleggende prosessering og la lyden komme til liv med omsluttende delayer og klanger. Deretter kan du utforske et univers av elektroniske farger og aggressive teksturer med autopitch, vreng, lo-fi, modulering, og andre kule stemmeomformende effekter. Det finnes 50 forhåndsinnstillinger med lyder som er klare til bruk, i tillegg til 99 minneplasser der du kan lagre egendefinerte kombinasjoner for ulike sanger og stilarter.

 

Harmonier som imponerer

VE-22s kraftfulle harmoni- og doblingsfunksjoner gjør det enkelt å skape oppsiktsvekkende ensembleeffekter fra én enkelt stemme. Bare velg en type, still inn sangtonearten og begynn å synge. Det er enkelt å endre harmonivoicingen, justere nivåer med mer, med panelknottene. Du kan også tilordne harmoniene til en innebygd bryter og slå dem av og på som du ønsker under framføringen.

 

Skap i øyeblikket

VE-22s ukompliserte grensesnitt lar deg være kreativ med livevokallyden din. Harmony-, Effect- og Echo-seksjonene har flerfunksjonsknotter, som lar deg justere toppnivåparametre, slå av en del med et klikk, eller dykke dypere ned i innstillingene med et dobbeltklikk. Og med fargeskjermen og belyste ringer rundt knottene har du alltid god oversikt over hva som foregår. Tre brytere som kan tilpasses er utformet for kontroll med føttene eller hendene, og du kan koble til en expressionpedal eller eksterne fotbrytere for mer kontroll ved behov.

 

Framfør med overbevisning

VE-22 gir deg alt du trenger for å levere lyd av topp kvalitet til husets PA-system, sceneforsterker eller opptaker. Det finnes en XLR-inngang og integrert forforsterker for en profesjonell scenemikrofon, i tillegg til fantommating for avanserte kondensatormikrofoner. En høy/lav gainbryter, sensitivitetsknott på bakpanelet og nivåmeter gjør at du kan optimalisere inngangssignalet for omtrent alle mikrofoner. Kompressor, EQ, de-esser og andre studioeffekter finnes også, klare til å støtte opp enhver framføring med smidig, autoritativ lyd.

 

Uttrykk deg

Med USB-C, en analog aux-inngang og hodetelefonkontakt støtter VE-22 vokalaktivitet fra daglig øving og innspilling til direktestrømming på sosiale media. Koble til en datamaskin eller en mobilenhet og send mikseklar vokal direkte til sangproduksjonsprogramvare og strømmingapper. Eller spill av bakgrunnsmusikk gjennom VE-22 og syng sammen med inspirerende lyd når du varmer opp til spillejobber, lærer nye sanger, og framfører.