Behringer EUROPOWER PMP550M

500W, 5 channel, Klark teknik FX

Varenr: 1121545
Behringer EUROPOWER PMP550M 500W, 5 channel, Klark teknik FX Behringer EUROPOWER PMP550M 500W, 5 channel, Klark teknik FX Behringer EUROPOWER PMP550M 500W, 5 channel, Klark teknik FX Behringer EUROPOWER PMP550M 500W, 5 channel, Klark teknik FX
2 567,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

500-watt 5-kanals drevet mikser med Klark Teknik Multi-FX-prosessor, FBQ Feedback Detection System og trådløst alternativ

  • Ultra-Compact 500-watt drevet mikser
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og Super-lys vekt
  • Ultra-høy kvalitet Klark Teknik FX-prosessor med 25 forhåndsinnstillinger inkludert reverb, kor, flanger, forsinkelse, tonehøyde og skifter og Ulike multi-effekter
  • Revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem avslører øyeblikkelig kritiske frekvenser for enkel tilbakemelding Fjerning
  • Trådløst klar for høykvalitets Behringer Digital Wireless System (ikke inkludert)
  • 5-kanals mixer-seksjon har 5 mikrofon/linje kanaler pluss separate aux-inngang
  • 5 høykvalitets mikrofonforforsterker med omskiftbare pute- og klippelister
  • Effektiv, ekstremt musikalsk 2-bånd EQ ON Alle kanaler
  • 7-bånd grafisk EQ tillater presis frekvenskorrigering
  • 2 høyttalerutganger på 1/4"" Jack Connectors
  • Intern bryter- Modus strømforsyning, støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Rack Mount braketter inkludert
  • 3-årig Garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Tyskland

Europower PMP550M
Den fantastiske PMP550M-drevne mikseren pakker enorm kraft (2 x 250 watt dual mono), samtidig som du opprettholder et utrolig kraft-til-vekt-forhold. Disse Miksere bruker høyeffektiv klasse-D-teknologi og en avansert strømforsyning, noe som reduserer vekt og varme betydelig. 5- Kanal PMP550M har 5 høykvalitets mic-forforsterker (hvorav 2 aksepterer også våre ULM digitale trådløse mikrofoner, tilgjengelig separat) og en 1/8"" Aux INNGANG for å spille musikk fra dine smarte enheter. For den ekstra profesjonelle berøringen la vi til en Klark Teknik 24-biters multi-FX-prosessor med 25 forhåndsinnstillinger Inkludert studioklasse-reverb, forsinkelser, tonehøyde og forskjellige multi-effekter, pluss en 7-bånds stereo grafisk EQ med vår proprietære FBQ-tilbakemelding Deteksjonssystem - For det ultimate innen tilbakemeldingsfri ytelse.

klasse -d - massiv kraft, perfekt lyd
Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolige soniske ytelse i en enkel- til bruk, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse -D -forsterkning gjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet - og eliminere behovet for tunge strømforsyninger og massive varmevasker. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftig Produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens de bruker mindre energi og beskytter miljøet.

alt-i-ett-løsning
Den kraftige PMP550M er selve modellen for enkel, men fantastisk ytelse - med 2 x 250 -watt dobbelt mono -utgang, for en samlet sum på 500 watt. Om oppmerksomhetssenteret tilfeldigvis er en tale på firmaets piknik, en improvisert akustisk syltetøy på kaffehuset, eller herrekoret på en Spesiell begivenhet - PMP550m takler det hele med letthet! Denne soniske allsidigheten gjør det også til et utmerket valg for kirker, der vokal og stereo Innspillinger deler ofte ansiktstid.

Klark Teknik - Reverb som gjorde historie
Klark Teknik er anerkjent over hele verden som et av de mest prestisjefylte britiske lydselskapene, med en 40-årig stamtavle og til og med en levetid Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut nettstedet deres for å lære mer om Klark Teknik' Legendarisk arv. Behringer er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte Klark Teknik-effekter i produktene sine. Med 100 forhåndsinnstillinger i verdensklasse til Velg mellom å inkludere reverb, kor, flens, forsinkelse, tonehøyde og mange andre fantastiske effekter. Klark Teknik skapte 24-biters, studiovirkninger Motor for Behringer - for å gi ytelsen din som virkelig profesjonell finpuss.

FBQ - Helt tilbakemeldingsfri
I mer enn 20 år har Behringer designet og produsert noen av de mest vellykkede eliminasjonsprosessorene for FBQ -tilbakemelding. Nå kan du eie og Nyt fordelene med denne teknologien, da vi har integrert det revolusjonerende FBQ -tilbakemeldingsdeteksjonssystemet i dette produktet, så lydsystemet ditt er Helt tilbakemeldingsfri, slik at du kan fokusere på ytelsen din. Ved å bruke et ultra-raskt tilbakemeldingsdeteksjonssystem hjelper denne geniale kretsløpet Du gjenkjenner og tamer tilbakemeldingsfrekvenser umiddelbart. Når tilbakemelding blir registrert i et spesifikt frekvensområde, LED på den tilhørende EQ Fader Lyser, viser deg med et øyeblikk som fader du kan senke for å overvinne tilbakemeldingene. Det enkle!

Eier scenen med digital trådløs
Bli trådløs klar med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt Ultralink ULM-serie trådløse mikrofonsystem (som skal bestilles separat). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, Lisensfri 2,4 GHz frekvensspekter. ULM trådløst system kombinerer lyd av profesjonell kvalitet med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for Legendarisk lydforestilling rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren “Dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen.

Blir tilkoblet
Bruk den praktiske 1/8"" TRS -kontakt for å mate i eksterne stereosignaler fra smarttelefonen, MP3 -spilleren eller nettbrettet. Drevne utganger på disse mikserne er standard 1/4"" Ts variasjon.

Liten, enkel, suveren
Små hendelser krever at den enkelt super-superb og lette PMP550 m (9,9 pund/4,5 kg) bruker 5-kanals, 500-watt drevet mikser. PMP550m er mest Effektiv og rimelig drevet mikser for jobben, og kan til og med brukes som en ren analog mikser - eller en ren effektforsterker. Med sin høykvalitets mikrofon Preamps, Klark Teknik 24-biters multi-FX-prosessor, ULM trådløs mikrofonforbindelse og 7-bånds grafisk EQ med vårt FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem- PMP550m gjør det enklere enn noen gang å gi eksepsjonell lydkvalitet til alle slags offentlige forestillinger.