Behringer PMP500 Europower Mixer Amp

500W, 12 channel, Klark teknik FX

Varenr: 1110620
Behringer PMP500 Europower Mixer Amp 500W, 12 channel, Klark teknik FX Behringer PMP500 Europower Mixer Amp 500W, 12 channel, Klark teknik FX Behringer PMP500 Europower Mixer Amp 500W, 12 channel, Klark teknik FX Behringer PMP500 Europower Mixer Amp 500W, 12 channel, Klark teknik FX
4 092,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

500-watt 12-kanals drevet mikser med Klark Teknik Multi-Fx-prosessor, kompressorer, FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem og trådløst alternativ

  • Ultra-Compact 2 x 250-watt stereomrevne mikser
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Ultra-høy kvalitet Klark Teknik FX-prosessor med LCD-skjerm, dual-parametre, TAP-funksjon og lagringsbar brukerparameterinnstillinger
  • Studioklasse-kompressorer med superenkel? En-knotter? Funksjonalitet og kontroll ledet for profesjonell vokal og instrumental lyd
  • Revolusjonerende FBQ -tilbakemeldingsdeteksjonssystem avslører øyeblikkelig kritiske frekvenser for enkel tilbakemelding
  • " trådløs klar" For Hevringer av høy kvalitet Digital trådløst system (ikke inkludert)
  • 12-kanals mikse seksjon har 4 mono og 4 stereokanaler, 2 ekstra stereoinnganger pluss separate aux-inngang
  • 6 høykvalitets mikrofoner med omskiftbar +48 V fantomkraft for kondensatormikrofoner
  • Effektive, ekstremt musikalske 3-bånd EQ, Switchable Low Cut Filter og Clip LED på alle monokanaler
  • Stereo 7-bånd grafisk EQ tillater presis frekvenskorreksjon av skjerm eller hovedutganger
  • Valgbar stereo (Main L/R), Double Mono (Main/Monitor) Forsterkeroperasjon
  • Justerbar AUX -inngang for tilkobling av eksterne signalkilder
  • Standby Switch demper Alle mikrofonkanaler i pauser mens bakgrunnsmusikk er gitt via AUX -inngang
  • Intern strømforsyning, støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Europower PMP500

Den fantastiske PMP500-drevne mikserpakker en enorm kraft (2 x 250 watt, valgbar som stereo eller dobbel mono), samtidig som du opprettholder et utrolig kraft-til-vekt-forhold. Disse miksere bruker høyeffektiv klasse-D-teknologi og en avansert strømforsyning for brytermodus, noe som reduserer vekt og varme betydelig. 12-kanals PMP500 har 6 mikrofonforforsterker av høy kvalitet (hvorav 2 aksepterer våre ULM digitale trådløse mikrofoner, tilgjengelig separat), vår “One-Knob" Kompressorer, 4 stereokanaler, pluss 2 ekstra stereoinnganger og 1/8" AUX -inngang for maksimalt i allsidighet. For å avrunde dette fenomenale funksjonssettet, la vi til en Klark Teknik 24-biters multi-Fx-prosessor med 32 fantastiske forhåndsinnstillinger, inkludert studioklasse-reverb, forsinkelser, tonehøyde og forskjellige multi-effekter med dobbeltadresserbare parametere, TAP-funksjon og lagringbar Brukerparameterinnstillinger-og et 7-bånds stereo grafisk EQ med vårt proprietære FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem-for det ultimate innen tilbakemeldingsfri ytelse.


Klasse-D-massiv kraft, perfekt lyd


Class-D-Massiv kraft, perfekt lyd

P>

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet-og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Alt-i-ett-løsning

Den kraftige PMP500 gir deg valget mellom 2 x 250-watt stereo (L/R), eller 2 x 250-watt dobbel mono (Main/Monitor) -operasjon. Enten sentrum for oppmerksomheten tilfeldigvis er en folketrio, en tale eller et synth-rock-band med overveldende stereoblapper, kan PMP500 plassere med letthet. Denne soniske allsidigheten gjør det også til et utmerket valg for kirker, der vokal og stereoopptak ofte deler ansiktstid.


Klark Teknik - Reverb som gjorde historie

Klark Teknik er anerkjent over hele verden som et av de mest prestisjefylte britiske lydselskapene, med en 40-årig stamtavle og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut nettstedet deres for å lære mer om Klark Tekniks legendariske arv. Behringer er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte Klark Teknik-effekter i produktene sine. Klark Teknik hadde 100 forhåndsinnstillinger for 100 verdensklasse å velge mellom Touch.


FBQ - Helt tilbakemeldingsfri

I mer enn 20 år har Behringer designet og produsert noen av de mest vellykkede FBQ -tilbakemeldingens eliminasjonsprosessorer. Nå kan du eie og nyte fordelene med denne teknologien, da vi har integrert det revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystemet i dette produktet, så lydsystemet ditt er helt tilbakemeldingsfritt, slik at du kan fokusere på ytelsen din. Ved å bruke et ultra-raskt tilbakemeldingsdeteksjonssystem hjelper dette geniale kretsløpet deg med å gjenkjenne og temme tilbakemeldingsfrekvenser umiddelbart. Når tilbakemelding blir registrert i et spesifikt frekvensområde, lyser LED på den tilhørende EQ Fader, og viser deg med et øyeblikk som Fader vil senke for å overvinne tilbakemeldingene. Det enkle!


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs klart med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt Ultralink ULM-serie trådløse mikrofonsystem (som skal bestilles hver for seg). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter. ULM trådløse system kombinerer lyd av profesjonell kvalitet med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lydforestilling rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren “Dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen.


Å få tilkoblet

Bruk den praktiske 1/8" TRS -kontakt for å mate i eksterne stereosignaler fra smarttelefonen, MP3 -spilleren eller nettbrettet. Drevne utganger på disse mikserne er standard 1/4" Ts variasjon. Vi har til og med gitt en fotbryterkontakt, slik at du kan aktivere/deaktivere FX eksternt for å kunngjøre kunngjøringer. Og når du er klar til å ta en pause, demper Standby -bryteren alle mikrofonkanalene - men lar bakgrunnsmusikken din holde festen i gang!


Liten, enkel, suveren

mellomstore hendelser krever den lette PMP500 (14 kg/6,3 kg), brukervennlig 5-kanals, 500-watt drevet mikser. PMP500 er den mest effektive og rimelige drevne mikseren for jobben, og kan til og med brukes som en ren analog mikser - eller en ren effektforsterker. Med sine høykvalitets mikrofoner med “One-Knob" Kompressorer, Klark Teknik 24-biters multi-FX-prosessor, ULM trådløs mikrofonforbindelse og stereo 7-bånd grafisk EQ med vårt FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem-PMP500 gjør det enklere enn noen gang å gi eksepsjonell lydkvalitet til alle slags offentlige forestillinger.