Behringer PMP500MP3 500W

8-Channel Powered Mixer

Varenr: 1110616
Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer Behringer PMP500MP3 500W 8-Channel Powered Mixer
2 705,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Compact 500-watt 8-kanals drevet mikser med MP3-spiller, reverb og trådløst alternativ

  • Ultra-Compact 500 watt 8-kanals drevet mikser
  • Enorme kraft, utrolig sonisk ytelse og superlettvekt
  • MP3-spiller med høy ytelse inkludert for å spille av lydfiler via USB-pinne
  • Studioklasse stereo reverb legger til finpuss til lyden din
  • " trådløs klar" For Hevringer av høy kvalitet Digital trådløst system (ikke inkludert)
  • Kringkastinglignende voice-over-priority-funksjon dimmer musikk når mikrofoner brukes
  • 8-kanals mikse-seksjon har 4 mikrofon/linje og 2 stereokanaler
  • 4 høykvalitets mikrofoner med omskiftbar +48 V fantomkraft for kondensatormikrofoner
  • Effektiv og ekstremt musikalsk 2-band EQ på alle kanaler
  • Musikk/talebryter for å angi den totale systemutjevningen
  • Auto -begrenser forhindrer overbelastningsskader på effektforsterker og høyttalere
  • MIC -standadapter passer til standard 5/8" og 3/8" Europeiske tråder (inkludert)
  • Bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet, støyfri lyd, overlegen forbigående respons pluss lavt strømforbruk for energibesparelser
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Europower PMP500mp3

Leter du etter den ultimate, alt-i-ene bærbare PA-mikseren? Europort PMP500MP3 leverer artikulerte ytelser med høy troskap - men veier likevel bare 3 kg / 6,6 pund. Takket være sin 8-kanals, 500-watt drevne mikser med ombord MP3-spiller, reverb og trådløs mikrofonforbindelse, kan PMP500MP3 enkelt fylle et rom i stor størrelse med krystallklart, levende lyd-noe som gjør deg til stjernen til arrangementet ditt! < /p>


suveren lydkvalitet

Siden grunnleggelsen vår i 1989, har vi blitt anerkjent for å produsere noen av de best klingende lydmiksere og forsterkere på planeten-så det skal komme som som Ingen overraskelse at PMP500MP3 gir langt overlegen lydkvalitet enn andre produkter i denne klassen. Og med 500 watt stereo -utgang, har PMP500MP3 kraften til å levere meldingen høyt og tydelig - og holde festen i gang hele natten.


Fantastisk blanding

kanaler 1 -4 har våre Xenyx Mic Preamps av høy kvalitet, som har blitt rost av lydfagfolk for deres åpenhet og massive takhøyde. Hva betyr dette for deg? Det betyr at du får et virkelig rent inngangssignal uten uønsket farge eller forvrengning. Vi har gitt +48 fantomkraft, slik at du til og med kan bruke studioklasse kondensatormics-og vi har gitt hver inngangskanal vår svært musikalske 2-band EQ (bass og diskant). Systemoptimalisering kan ikke være enklere, bare trykk på musikk-/talebryteren for å velge riktig utjevning for ditt formål. Vi har også tatt med en brukerbeskyttbar voice-over-priority-funksjon som automatisk senker stereokanalene når du er på mikrofonen-så alle viktige kunngjøringer vil bli hørt.


The the Søt lyd av reverb

Hvis du holder en tale, er sjansen stor for at du ikke trenger det, men hvis du spiller et musikkinstrument og/eller synger, kan det være lurt å legge til noen effekter. Så vi har tatt med en god klingende digital reverb-prosessor for å hjelpe deg med å blidgjøre ytelsen din. Denne vokale effekten av studioklasse vil få deg til å høres ut som en proff, og den er så enkel å bruke.


ombord mp3-spiller

En av de kuleste funksjonene i PMP500MP3 -systemet er den innebygde MP3 -spilleren. Bare koble til favorittspillelisten din (via USB-pinne) og bruk 4-knapps puten med sine tilfeldige, spill/pause, spole tilbake og fremover kontrollbrytere. Fra paus- og bakgrunnsmusikk til Karaoke Performance Tracks med høy oppløsning kan denne MP3-spilleren takle det hele.


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs klar med det bygget -I, dedikert tilkobling av vårt Ultralink ULM -serie trådløse mikrofonsystem (som skal bestilles separat). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter.


ULM Wireless System kombinerer lydkvalitetslyd med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lyd ytelse rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren “Dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den enkle og enkle måten å eie scenen på.


Det handler om tilkoblinger

PMP500MP3 er klar for inngangen din, bokstavelig talt. Kanaler 1 - 4 aksepterer balanserte XLR -mics, samt balanserte og ubalanserte ¼" Kilder på linjenivå, for eksempel elektroniske tastaturer og lignende. Kanalene 1 og 2 kontrollerer dine valgfrie ULM-trådløse mikrofoner, samt standard og studioklasse kondensatormics. Stereokanaler 5/6 og 7/8 har plass til RCA og ¼" Innganger, for eksempel trommemaskiner, tastaturlydmoduler, etc. Alt i alt er det nok mikrofon- og linjivåinnganger til å håndtere et lite bånd.


Alt du trenger

< P> Når det er på tide at showet begynner, bør blandingslyd være enkelt, ikke sant? Det er grunnen til at vi legger alt du trenger i en vakker, enkel å flytte og bruke pakke. Og når showet er over, vil du ikke trenger hjelp til å transportere dette lette kraftsenteret. I tillegg kommer PMP500MP3 med sin egen mikrofon -adapter, slik at du kan sette mikseren akkurat der du trenger den mest - selv på CenterStage. Det blir bare ikke enklere enn Europort PMP500mp3!


Lydverdi

Enten du holder en tale på selskapets piknik, og dunker ut originalmusikk i Garasje, eller svever den i nabolagets bar, vi tror du vil være enig i PMP500MP3 gir ekstrem verdi. Legg til et par av våre B212XL passive høyttalere i PMP500MP3 for den ultimate bærbare PA -løsningen.