Behringer HPX6000

Profesjonelle DJ-hodetelefoner

Varenr: 1110609
Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner Behringer HPX6000 Profesjonelle DJ-hodetelefoner
504,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonelle DJ -hodetelefoner

  • Overlegen lydkvalitet med bred frekvensrespons og forbedret bass
  • Ultra-høy dynamisk område
  • 50 mm høye output neodym -drivere
  • Ensidig avtagbar kabel med 1/8? Jack og 1/4? gullbelagt adapter
  • Justerbart pannebånd med sammenleggbare, svingbare ørepropper
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
HPX6000

DJ -er er akkurat som alle andre profesjonelle som er avhengige av ørene for å leve; Fremfor alt annet trenger de ren, nøyaktig lydproduksjon. HPX6000 Profesjonelle DJ -hodetelefoner leverer dette med massive 50 mm neodymriumdrivere. Det betyr at når du bruker disse hodetelefonene, får du ikke bare høy, ren lyd - du får også dyp, kraftig bass. Uansett hva slags musikk du hører på, vil du høre alt fra tarmskakende nedturer til leppesmakende høydepunkter.


La dem blåse tankene dine

HPX6000 gir alt du trenger for behagelig lytting. De to roterende, reversible ørekoppene inneholder 50 mm neodym -drivere som leverer hver subtil nyanse av lyden din. Og på grunn av din aktive livsstil, har vi konstruert den ensidige kveilekabelen fra Fi-reir oksygenfri kobbertråd som motstår sammenfiltring og gir maksimal holdbarhet. HPX6000 kommer også med en ¼" TRS -adapter for 1/8" TRS -kontakt, noe som gjør den kompatibel med alt fra smarttelefonen din - til blandingskonsollen din.


Ser bra ut!

Å ha god lyd er en ting, men å være DJ er også om stil. Du trenger ikke bare å høres bra ut - du må også se bra ut. HPX6000 tar stil og komfort til et helt nytt nivå! På toppen av den robuste konstruksjonen sørget vi for å velge riktige materialer for å gi disse hodetelefonene et klassisk utseende og følelse. Fra mykt berøring gummiert belegg til lær øreputer og pannepute, føles disse telefonene fantastiske på hodet eller i hendene. Og vi inkluderer en bæreveske i pakken for å sikre at de holder seg slik.


Komfort er nøkkelen

Vi vet at du bruker hodetelefonene dine hele natten, så vi laget At du kan justere alt om HPX6000 -tallet. Hodebåndet og ørekoppene er fullt artikulerte og justerbare, og kan bæres på hodet eller rundt halsen enkelt kopp. De er også sammenleggbare, noe som gir enkel bære og lagring. For å toppe det hele, gjør den avtakbare kabelen det enda enklere å lagre dem bort.


Med HPX6000 hodetelefoner får du virkelig eksepsjonell lydproduksjon, den ultimate i komfort og holdbarhet - alt på en utrolig Rimelig pris. 

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Lukket
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Nei
Impedanse hodetelefon 24 Ohm