Behringer X-Touch Extender

Varenr: 1100556
Behringer X-Touch Extender Behringer X-Touch Extender Behringer X-Touch Extender
4 647,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

X-Touch Extender med 8 berøringsfølsomme motoriske fader, LCD-skribler, USB-hub og Ethernet/USB-grensesnitt

 • Universal X-Touch Extender for studio og live applikasjoner
 • Støtter Mackie Control, HUI og standard MIDI -kontrollprotokoll for sømløs integrasjon med hver kompatibel musikkproduksjonsprogramvare
 • Flere X-Touch og Extender-enheter kan kombineres for å etterligne en storskala kontrolloverflate
 • 8 helautomatiserte og berøringsfølsomme 100 mm motoriserte fadere
 • 8 Dynamiske LCD -klatrestrimler for øyeblikkelig oversikt over spornavn og parametere
 • 8 Rotasjonskontroller med LED-krageer for justeringer på flyet av favorittparametrene dine
 • Innebygd USB MIDI-grensesnitt for direkte tilkobling til Mac- eller PC-datamaskiner
 • 2-port drevet multi-TT USB-hub for tilkobling av flere kontrollere
 • Ethernet-grensesnitt for RTP (sanntidsprotokoll) MIDI fjernkontroll
 • " Planet Earth" Bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~) og lavt strømforbruk for energisparing
 • Designet og konstruert i Tyskland

 
X-Touch Extender

Elsker din X-Touch Universal Control Surface, men vil ha enda mer kontroll over musikkproduksjonen din? Den fantastiske X-Touch Extender er den ideelle og kostnadseffektive måten å utvide det nåværende oppsettet på, og kan til og med brukes som en frittstående kontroller for fjernopptak til den bærbare datamaskinen. Fra de 8 berøringsfølsomme, motoriserte fadere og de 8 dynamiske LCD-skribentstripene, til de 8 roterende koderne, 32 opplyste knappene og 8-segmentet LED-målere per kanal, transformerer X-Touch Extender det som er på DAWs skjerm til en ultra -Kompatibel, funksjonspakket overflate for presisjonskontroll og fugleperspektiv av kritiske blandingsparametere. Tilkoblingsmuligheter er enkelt ved bruk av tradisjonelle USB-tilkoblinger, pluss at den også har et Ethernet-grensesnitt for bruk med DAWS som støtter RTP (sanntidsprotokoll) MIDI fjernkontroll.


rom for å vokse

< P> Når produksjonsbehovene dine vokser, kan du kombinere flere X-Touch og Extender-enheter for å etterligne en storstilt kontrolloverflate-alt du trenger er noen få standard USB-kabler.


universelt ditt < /P>

Når det gjelder integrasjon, har X-Touch Extender deg dekket med de mest brukte protokollene i bransjen. Med inkludert støtte for Hui og Mackie Control, kan du være sikker på at den vil fungere sømløst med all kompatibel musikkproduksjonsprogramvare, slik at du kan fokusere på hva som teller ... musikken.


Fadere som danser med din Musikk

Musikken din er legemliggjøringen av fantasien og kreativiteten. Kontrolleren din skal være like inspirert og dynamisk i sin respons på skapelsen din. Det er grunnen til at X-Touch Extender har 8 helautomatiserte og berøringsfølsomme 100 mm motoriserte fadere. Hvert trekk eller automatisering du skriver kan sees i bevegelsene til hver fader i sanntid, perfekt synkronisert med DAW.


LCD -skribentstrimler - Instant Readout

LCD -skribler Strips nåde på toppen av hver kanalfader, og gir en øyeblikkelig visuell avlesning av hvilket spor og parameter du justerer-eliminerer totalt gammel skoletape-og-markør.


En symfoni av lys


En symfoni av lys


En symfoni av tape-og-markør-merking av sporet og markering. P>

Med 4 dedikerte opplyste knapper, 8 roterende kontroller med LED-krager og 8-segment LED-målere per kanal, er X-Touch Extender en fest for øynene så vel som hendene. I gang kan du se i strålende farge hvis en kanal er dempet eller soloet og hvor varmt nivået pumper når du gjør endringer under opptak eller blanding. Arm flere spor eller justere panorering samtidig og undrer deg over hvordan du noen gang har vært avhengig av en mus for å gjøre en kontrollerjobb.


Følelsen

Navigering er en lek med De rikelig med funksjonene på X-Touch Extenders intuitive overflate. Rase mellom fadere, trykk på ekte opplyste knapper, vri faktiske knotter-X-Touch Extender bringer DAW-kontrollene dine på skjermen!


Connect, Control, utvid

med Klassekompatibel USB-funksjonalitet, X-Touch Extender er øyeblikkelig gjenkjennelig av Mac og Windows PC-er. USB MIDI -porten lar deg koble til og kommunisere med en ekstern enhet. Den drevne Multi-TT USB-huben gir tilkobling for to flere kontrollere slik at den kan vokse med karrieren din. Og kraften og kontrollen kan utvide seg ytterligere via det integrerte Ethernet -grensesnittet for DAWS som støtter RTP MIDI. Er det ikke kjempebra?


The Magic Touch

X-Touch Extender gir alle verktøyene du trenger for å utvide din nåværende musikkproduksjonskontroll, så du alltid lager De fleste av innspillings- og blandingsøktene dine. Ta full kontroll over DAW -