Behringer Xenyx Control2USB

Varenr: 1094111
Behringer Xenyx Control2USB Behringer Xenyx Control2USB Behringer Xenyx Control2USB Behringer Xenyx Control2USB
1 954,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

High-end studiokontroll og kommunikasjonssenter med VCA-kontroll og USB-lydgrensesnitt

  • Premium, Ultra-Low Noise og High Headroom Studio Control and Communication Center
  • Alt-i-ett mastervolumkontroller, kildelektor, monitor switcher og talkback-boks
  • 4 stereoinnganger med uavhengige nivåkontroller pluss ekstra skjermblandingsinngang for DAW
  • 3 uavhengige og justerbare skjermutganger for å koble opp til 3 sett med studiomonitorer
  • Innebygd talkback-mikrofon med nivåkontroll for direkte kommunikasjon med musikere
  • Stor volumknott med ekte VCA -kontroll for ekstremt presise nivåjusteringer
  • Innebygd stereo USB-lydgrensesnitt, perfekt for datamaskinbaserte studioer
  • Premium-kvalitet phono forforsterker for direkte platespillerforbindelse
  • 2 Kraftige hodetelefonforsterkere med separate volumkontroller
  • Praktisk mono, stum og svake funksjoner rett ved fingertuppene
  • Høypresisjon dobbelt 12-segment LED-målere med inngangs-/utgangskildebryter
  • " Planet Earth" Bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~), støyfri lyd, overlegen forbigående respons pluss lavt strømforbruk for energibesparelser
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Xenyx Control2USB

Når det er på tide å komme ned til virksomheten med å registrere eller blande, er det siste du vil gjøre å krype under skrivebordet ditt og kjøre kabler. Den ultra-håndy Control2USB får deg av knærne, setter mestervolum, talkback, kildevalg og overvåkningskontroll rett ved fingertuppene. Nå kan du velge mellom opptil 3 sett med aktive studionitorer og 4 forskjellige stereoinngangskilder for å lage kraftige, tilpassede skjermblandinger. Pluss den innebygde talkback-mikrofonen lar deg kommunisere direkte med talentet. Den utrolig veldig veldig kontroll2USB gjør deg til mester i ditt domene!


Noen ganger er større bedre!

Små knotter mangler presisjon-men jo større knotter, jo bedre nivået er nivået av presisjon. Tenk på en kontrollknott som en sirkel. På en liten sirkel/knott er avstanden fra en grad til den neste veldig liten, noe som gjør det utfordrende å ringe perfeksjon. På vår virkelig store knott er avstanden mellom sirkelen i sirkelen mye større, slik at du kan gjøre små justeringer med letthet. Control2USB lar deg sette nivåer raskt og nøyaktig, noe som kan være kritisk for den endelige lyden når det gjelder å mestre et viktig prosjekt.


Hva er VCA?

I motsetning til det typiske og billige resistive fadere brukt av våre konkurrenter, Control2USB bruker avansert spenningskontrollert forsterker (VCA) -teknologi for å gi den ultimate justeringen av presisjonsnivå. Og mens konvensjonelle fadere direkte kontrollerer hvor mye av signalet som går gjennom til forsterkeren, kontrollerer vår større knott faktisk spenningen som driver forsterkeren, for utgang som forblir helt tro mot kilden.


Bygget -I USB-tilkobling

Innebygd USB-lydgrensesnitt av høy kvalitet lar deg koble deg direkte til datamaskinen din og det digitale biblioteket, og opprette det ultimate lydkildekontrollsenteret-uten ekstra maskinvare eller drivere som kreves.


Flere overvåkningsalternativer

I innspillingens gullalder, måtte ingeniører få blandingen til å høres bra ut på bare to steder, studioet og bilen. Når du vurderer de akustiske miljøene og utstyret som brukes i hver, er det ikke så enkelt som det høres ut. Dagens datamaskinbaserte innspillinger må høres bra ut i enda flere situasjoner, for eksempel MP3-spillere, podcaster og andre bass-utfordrede systemer-så å oppleve blandingen din gjennom så mange høyttalersystemer som mulig er mer viktig enn noen gang. Den ultra-konvennige kontroll2USB lar deg veksle mellom opptil 3 par studiomonitorer; Legg til eller fjern en subwoofer; Lytt gjennom små skjermer i vintage-stil (for eksempel vår C5A eller  C50a), eller noen annen kombinasjon-på bare trykk på en knapp!


Vi verdsetter inngangen din

Vi ga Control2USB nok tilkobling til å håndtere omtrent alt du sannsynligvis vil koble til. Fire stereoinnganger lar deg koble til en CD-spiller, MP3-spiller, datamaskin/ DAW-og til og med en platespiller, takket være den innebygde høye -end riaa forforsterker. I tillegg kan du koble til tastaturer, trommemaskiner eller noe annet du vil legge gjennom monitorene dine.


3 separate skjermutganger med individuelle nivåkontroller; en datamaskin/DAW stereo -utgang; 2-spor A og B stereo outs med nivåbrytere; Et studio ute med nivå og telefoner med nivåbryter. Innganger inkluderer: kanaler 1 & 2 stereo kildeinnganger med uavhengige nivåkontroller; En datamaskin/DAW -blandingsinngang med nivåkontroll, med en valgbar som en phono -inngang for platespilleren din. Det er til og med en fotbryterkontakt, slik at du kan aktivere den innebygde talkback-mikrofonen, uten å ta hendene av blandingen. Du får all denne I/O -evnen - pluss USB -tilkobling.


La oss kommunisere

Ingen behov for et skrivebordstativ og en ekstern mikrofon for å snakke med talentet i isolasjonen Booth. Control2USBs innebygde mikrofon av høy kvalitet er bare et knappet trykk bort, slik at du kan lagre mikrofonene dine for trommesettet. Den ombord på hodetelefonforsterkerseksjonen lar deg koble to par hodetelefoner med individuelle nivåkontroller, noe som skal gjøre neste økt til en av dine beste.


Lydkvalitet og verdi

vi Designet Control2USB for å gi mange år med superrensende ytelse med høy troskap i det mest kritiske lyttemiljøet-ditt! For det formål bruker vi bare de fineste komponentene, kontaktene og avanserte produksjonsteknologien for overflatemontering for å bygge hver enkelt. Vi tester, og testet deretter hver eneste Control2USB-og sikkerhetskopierer dem med et av de beste garantiprogrammene i bransjen.