Behringer ULTRATONE KXD12

Keyboardforsterker

Varenr: 1080768
Behringer ULTRATONE KXD12 Keyboardforsterker
4 302,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

600-watt 4-kanals PA-system / tastaturforsterker med original 12" Turbosound-høyttaler, Klark Teknik Multi-FX-prosessor og FBQ-tilbakemeldingsdeteksjon

 • Bi-ampet 600-watt 4-kanals PA-system / tastaturforsterker
 • True Bi-Amping Amplifier Design leverer dedikert kraft for LF- og HF-drivere
 • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og lett vekt
 • Verdensberømt, britisk konstruert 12'' Turbosound høyttaler og 1'' driver
 • Ultra-høy kvalitet Klark Teknik FX-prosessor med 100 forhåndsinnstillinger inkludert reverb, kor, flanger, forsinkelse, tonehøyde og forskjellige multi-effekter
 • Revolusjonerende FBQ -tilbakemeldingsdeteksjonssystem avslører øyeblikkelig kritiske frekvenser
 • Full 4-kanals stereooperasjon med separat volum og FX Send per kanal
 • Ekstra XLR MIC -inngang på kanal 1 for direkte tilkobling av dynamiske mikrofoner
 • Dedikert 7-band grafisk EQ for fantastisk lydforming
 • Balansert stereo XLR DI med bakkeløftbryter for direkte tilkobling til blandingskonsollen din
 • Hoveddel med FX -returnivå, hovedvolum, telefonnivå og formbryter
 • Link in- og utganger tillater å kombinere to KXD-ampere for ekte stereooperasjon
 • Subwoofer-utgang for den ultimate lav-end strøm
 • AUX -inngang lar deg spille sammen med favorittmusikken din
 • Separat hodetelefonutgang? Perfekt for stille trening
 • Designet og konstruert i Tyskland

 
Ultratone KXD12

Den utrolig kraftige ultraton KXD12 utmerker seg som et ekstraordinært-kjent tastatur og trommelforsterker, samt et høykvalitets 4-kanals offentlig adresse (PA) -system , med en verdensklasse, 12" Turbosound-høyttaler i en kompakt og lett å transportpakke.

Spesialiserer seg i rik, nøyaktig tone og profesjonelle funksjoner, for eksempel en StudioGrade Klark Teknik Multi-FX-prosessor, ekte Bi-amplifier-design og vår FBQ 7-band grafisk EQ, dette  600-watts arbeidshest vil få frem det beste i instrumentene og vokalen etter spillejobb.


Bi-amplifisering-veien til absolutt signalintegritet

Med sine 600 ultra-rene watt digital utgang, levert gjennom separat drevne drivere via en ekte bi-amping-modus med 2 forsterkere per høyttaler, leverer KXD12 lyd med høy oppløsning som virkelig får frem det beste i musikken din. Du vil legge merke til at de fleste konkurrenter bruker enkle passive crossovers, som ikke bare unøyaktig skiller frekvensspekteret, men viktigst av alt påvirker sjåførenes ytelse. Behringer har gått den ekstra milen, kjørt hver woofer og tweeter med en egen forsterker for absolutt signal  integritet.


klasse -d - massiv kraft, perfekt lyd

Takk til Vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, vi er i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Turbosound - The Sound Difference < /P>

En verdensledende britisk designer og produsent av profesjonelle høyttalersystemer, har Turbosound bygd nyskapende foredragsholdere i mer enn 30 år, og vunnet den ærverdige Queen's Award for innovasjon flere ganger for deres meget anerkjente høyttalerdesign. Du finner Turbosounds utmerkede produkter, ikke bare turnerer med de mest kjente internasjonale artistene, men også på utallige store arenaer over hele verden.


Behringer er stolte av å innlemme verdensfamiske, tilpassede konstruerte turbosound-høyttalere i produktene sine for det ypperste innen lydreproduksjon av høy kvalitet. Finn ut mer om Turbosounds fantastiske arv, av  besøke deres omfattende nettsted.


Klark Teknik - Reverb som gjorde historie

Klark Teknik er anerkjent over hele verden som en av de mest Prestigiøse britiske lydselskaper, med en 40-årig stamtavle og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Ta en titt på nettstedet deres for å lære mer om Klark Tekniks legendariske arv.


Behringer er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte Klark Teknik-effekter i produktene sine. Klark Teknik hadde 100 forhåndsinnstillinger for 100 verdensklasse å velge mellom berøring.


FBQ -Master of Tone

Vårt proprietære 7-band FBQ-utstyrte grafiske utjevner er det ultimate verktøyet for raskt og enkelt å ekv . Hele lydspekteret fra under 63 Hz til over 16 kHz er dekket, og hvert av disse frekvensbåndene gir et sunt 12 dB -løft eller kutt - for å hjelpe deg med å skulpturere den perfekte lyden. Spesiell oppmerksomhet er blitt viet til de kritiske mellomtonefrekvensene, som  kan gjøre eller bryte tonen din. I tillegg, når du engasjerer FBQ -bryteren, kan du fysisk se hvilke frekvensbånd som bidrar mest til utgangssignalinnholdet. Så selv om du ikke er lydtekniker, kan du se hva som skjer med lyden din- og deretter lage den nødvendige ekv. Gratis

I mer enn 20 år har Behringer designet og produsert noen av de mest vellykkede FBQ -tilbakemeldingens eliminasjonsprosessorer. Nå kan du eie og nyte fordelene med denne teknologien, da vi har integrert det revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystemet i dette produktet, så lydsystemet ditt er helt tilbakemeldingsfritt, slik at du kan fokusere på ytelsen din. Ved å bruke et ultra-raskt tilbakemeldingsdeteksjonssystem hjelper dette geniale kretsløpet deg med å gjenkjenne og temme tilbakemeldingsfrekvenser umiddelbart. Når tilbakemelding blir registrert i et spesifikt frekvensområde, lyser LED på den tilhørende EQ Fader, og viser deg med et øyeblikk som Fader vil senke for å overvinne tilbakemeldingene. Det enkle!


kanal din lyd

KXD12 gir deg 4 uavhengige stereokanaler, hver med separat volum og FX send kontroller, pluss en ekstra XLR MIC -inngang på kanal 1 For direkte tilkobling av en dynamisk mikrofon. Så hvis du er den typen keyboardist eller trommeslager med flere instrumenter til din disposisjon, er KXD12 klar til å håndtere opptil 4 uavhengige signaler. Det er også ideelt for bruk som en alt-i-ett-løsning for nøkler og vokale applikasjoner.


Master-seksjonen gir separate kontroller for FX Return, Master Volume and Phones. En stereo Aux -inngang lar deg spille innspilt musikk gjennom KXD12 under ytelsespauser, eller for bare å spille sammen. En egen hodetelefonutgang er gitt for stille trening, pluss en balansert stereo XLR DI -utgang med bakkeløft, for direkte registrering eller kobling til et eksisterende PA -system. The Link Output allows you to add a second KXD12 with a single mic cable, creating a versatile 1200- Watt portable stereo PA system.


So Much More Than Just a Keyboard Amp

< P> allsidighet, utrolig lyd og holdbarhet kommer alle sammen vakkert i denne lette, kraftige  tastatur/trommelforsterker og PA -systempakke. Bevæpnet med en massiv 600-watt kraftforsterker, konsertklasse 12" Turbosound-høyttaler, Studioklasse Klark Teknik Multi-FX-prosessor og vår FBQ 7-bånd grafiske EQ, Ultratone KXD12 vil låse opp ditt fulle potensiale.