Behringer EUROLIVE B108D

Varenr: 1080754
Behringer EUROLIVE B108D Behringer EUROLIVE B108D Behringer EUROLIVE B108D Behringer EUROLIVE B108D
2 105,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Aktiv 300-watt 2-veis 8" PA -høyttalersystem med trådløst alternativ

  • High-Power 300-watt 2-veis PA lydforsterkningshøyttalersystem for live- og avspillingsprogrammer
  • Ultra-Compact og Lightweight System leverer utmerket lyd selv på ekstreme lydtrykknivåer
  • " trådløs klar" For Hevringer av høy kvalitet Digital trådløst system (ikke inkludert)
  • Ultra-Low Noise Mic/Line Input med volumkontroll og klipp LED
  • Dedikert 2-bånd EQ Plus Integrert lydprosessor for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • Ekstra linjeutgang tillater kobling av ekstra høyttalersystemer
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Ekstremt kraftig 8'' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • State-of-the-art 1'' Fenolisk kompresjonsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Ultra-bred spredning, storformat eksponentiell horn
  • Allsidig trapezoidal kabinettdesign tillater forskjellig posisjonering: - Stativ montering med 35 mm stangkontakt - vipper på sin side for bruk som gulvmonitor
  • Designet og konstruert i Tyskland


  Eurolive B108d

Eurolive B108D er en super kompakt, eksepsjonell 2-veis, 300-watt PA-lydforsterkningshøyttaler med trådløst alternativ som er ideell for live lyd, bærbar PA , Monitor Wedge and House of Worship Applications. Denne utrolig veldig aktive aktive høyttaleren er ultra-lettvekt takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi-og den kommer "trådløst" for bruk med våre utrolige ULM-digitale trådløse mikrofoner. En praktisk linjeutgang lar deg koble til flere B108D -høyttalere, eller noen av våre andre aktive høyttalere av høy kvalitet. Lydforsterkning har aldri vært så lett!


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vår Ultralink ULM-serie trådløs mikrofon system (som skal bestilles separat). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter.


ULM Wireless System kombinerer lydkvalitetslyd med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lyd ytelse rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren "dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen på.


FRONT END FLECSIBILITY

Fleksibilitetsregler dagen på B108D, med inngangsalternativer for ditt valg av en en Ultralow støy mikrofon eller linjeinngang med en dedikert volumkontroll og klipp -LED. Toneformingsalternativer som en dedikert 2-bånds EQ Plus Integrated Sound-prosessor er inkludert for den ultimate i systemkontroll, samt høyttalerbeskyttelse. Tilleggslinjeutgangen lar deg koble til flere B108D-enheter, eller noen av våre andre aktive høyttalere av høy kvalitet.


Klasse-D-Massiv kraft, perfekt lyd

Takk takk Til vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultraportabel og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Superb lydkvalitet

B108D har en kraftig 8 ”langvarig lavfrekvent driver for solid bass, en 1,35'' Aluminiums membrankompresjonsdriver montert på en ultra bred spredning, storformat eksponentielt horn for krystallklart høyfrekvent reproduksjon. Disse høyttalerkomponentene ble designet spesielt som en perfekt match for forsterkerne som driver dem, og sikret utmerket ytelse og fantastisk lyd hver gang!


Future Proof

allsidig og ekstraordinært bruker- Vennlig, B108D tilbyr praktisk utvidbarhet, slik at lydsystemet ditt kan vokse etter hvert som dekningskravene dine endres. Takket være den trapezoidale kabinettdesignen, kan B108D også brukes som en skjermkile, noe som gjør denne løsningen ideell for et bredt spekter av applikasjoner. Den ekstra linjeutgangen gjør det mulig å koble flere høyttalersystemer for å danne en større matrise, og 35 mm stangstikket tillater montering på høyttalerstativer i optimal høyde for maksimal dekning.


Når systemet ditt trenger vokser vokser vokser , kan du enkelt pole montere B108D-høyttalerne på toppen av et par  B1200D  aktive subwoofere for å legge til noen alvorlige bunn-end til blandingen din. B108D har komponenter av høyeste kvalitet gjennom hele-og det usedvanlig ruggede chassiset og innkapslingsbyggingen sikrer mange års topp ytelse. Når du legger til det hele: suveren lydkvalitet; høy utgangseffekt; Lett bærbarhet og skalerbarhet-pluss trådløs mikrofon brukervennlighet og robust-behørkbarhet, vil Eurolive B108D løfte lydkvaliteten din til neste nivå.

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI